University of Northampton

Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το βραβείο απονέμεται στα Πανεπιστήμια που σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, στην συνολική εμπειρία μάθησης και στα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι φοιτητές τους.

Μέσω της συνεργασίας με το University of Northampton και την άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας μέσω του γραφείο δικτύωσης και σταδιοδρομίας Εvresis, οι φοιτητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται είναι:

1. MSc Computing (computer network engineering)
2. MSc Computing (internet technology & security)
3. MA International Hotel Management
4. MBA
5. MA Human Resources
6. MA Accounting and Finance
7. BA International Tourism Management
8. BA Business

Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου: https://www.northampton.ac.uk/

University of London

Το πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1836, είναι ένα από τα παλαιότερα και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είκοσι χρόνια μετά, το 1858, τα πτυχία του πανεπιστημίου διατίθενται σε οποιονδήποτε σπουδαστή ανά τον κόσμο δίνοντας την δυνατότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η μεγάλη ακαδημαϊκή επιτυχία του University of London διαφαίνεται στα επιτεύγματα των μελών και αποφοίτων του. Οι απόφοιτοί του University of London συνεισφέρουν συνεχώς στους τομείς επιστήμης, της λογοτεχνίας και της πολιτικής. Ανάμεσα τους διακρίνονται κάτοχοι επτά βραβείων Νόμπελ: Ο Nelson Mandela, ο Derek Walcott διάσημος συγγραφέας της Καραϊβικής, και ο Charles Kao, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των οπτικών ινών. Οι απόφοιτοί του University of London συνεισφέρουν συνεχώς στους τομείς επιστήμης, της λογοτεχνίας και της πολιτικής.

Λονδίνο

Ένα παγκόσμιο κέντρο χρηματοδότησης, μάρκετινγκ και οικονομικά, όπως το Λονδίνο δύναται να παρέχει τα κατάλληλα δεδομένα και εργαλεία για παγκόσμιες επιχειρηματικές μελέτες. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Global MBA επωφελείται από τη την παρουσία των διεθνών επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Λονδίνο παρέχοντας γνώση και εξειδικευμένο προσωπικό από την ημέρα της ίδρυσης του.

Ακαδημαϊκή κατεύθυνση από το Queen Mary University

Το Queen Mary University είναι μέλος του κύρους Russell Group και κατατάσσεται στα 25 κορυφαία ιδρύματα του κόσμου από την Times Higher Education 2017 for international outlook. Το πανεπιστήμιο δίνει υψηλή προτεραιότητα στον τομέα της διδασκαλίας και της έρευνας. Αυτό εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο του προγράμματος σπουδών του Global MBA, διατηρώντας τους σπουδαστές ενημερωμένους για τις  εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται:

1. Global MBA

Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου: https://london.ac.uk/

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UNINETTUNO

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο UNINETTUNO είναι ένα δημόσιο μη-κρατικό Πανεπιστήμιο με έδρα τη Ρώμη και αποτελεί ένα από τα κορυφαία ανώτατα ιδρύματα στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2005, απονέμει ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών πρώτου κύκλου σπουδών (Bachelor), προσφέρει εξειδικευμένες σπουδές δεύτερου κύκλου (Master), διδακτορικά και άλλους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών και μεταδιδακτορικής έρευνας, καθώς και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης και επανεκπαίδευσης.

Το Epsilon Net College, προσφέρει, σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο UNINETTUNO, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in ACCOUNTING & FINANCE) απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής αλλά και Ευρωπαϊκής Οικονομίας, στην Αγγλική αλλά και στην Ελληνική γλώσσα.

Τo μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται:

1. MBA in ACCOUNTING & FINANCE

Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου: https://www.uninettunouniversity.net

AIA

Η Epsilon Net από το 2000 και μετά έχει επιτύχει συνεργασίες με παγκόσμιους φορείς και ιδρύματα. Η αρχή έγινε με τον την Ένωση Διεθνών Λογιστών Μ. Βρετανίας, ΑΙΑ (Association of International Accountants) ο οποίος ορίζει την Epsilon Net ως αποκλειστικό πάροχο εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα.

Η συνεργασία με την Ένωση Διεθνών Λογιστών – A.I.A. της Μ. Βρετανίας, κάνει τη διαφορά στους τίτλους επαγγελματικής πιστοποίησης της Epsilon Net Training η οποία εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη και ουσιαστική εξειδίκευση, με κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών και ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 75%.

Οι τίτλοι σπουδών που προσφέρονται:

  1. International Financial Reporting Standards (IFRS),
  2. Auditing & Internal Review,
  3. Management Accounting and Costing (M.A.C.)

Ιστοσελίδα ΑΙΑ: https://www.aiaworldwide.com/