Η Ειρήνη είναι η 360° designer της ομάδας της Digital4U. Οι σπουδές της στην Γραφιστική στον ΑΚΤΟ ήταν ο στόχος της, ο οποίος επιτεύχθηκε, γιατί αγαπά την τέχνη και θέλει να είναι πάντα δημιουργική.

Στα 20 -σχεδόν- χρόνια της εμπειρίας της έχουν περάσει από το ποντίκι της μικροί & μεγάλοι πελάτες, από όποιον κλάδο μπορεί να φανταστεί κανείς με τα τελευταία 6 χρόνια να σχεδιάζει αποκλειστικά για digital περιεχόμενο, το οποίο την συναρπάζει.
Λογότυπα, websites, social & e-shop banners και newsletters είναι λίγα από τα πράγματα που κάνει καθημερινά για τους πελάτες της.

Λένε το 80% της επιτυχίας μιας διαφήμισης είναι το εικαστικό και εμείς εμπιστευόμαστε πλήρως τις εικαστικές της δημιουργίες, γιατί η Ειρήνη ξέρει από την αρχή ποια εικαστικά είναι τα πιο αποδοτικά.

Την φωνάζουν Design Νinja, γιατί εκτός από τις πολύπλευρες γνώσεις που κατέχει, έχει “οπλίσει” τον πολύτιμο υπολογιστή της με κορυφαία προγράμματα που χρησιμοποιεί ασταμάτητα για να πετύχει το άψογο αποτέλεσμα που ικανοποιεί εκείνη και τους πελάτες της.