Φόρμα συμμετοχης για το Epsilon College Postgraduate Student Event

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022  |  10:00-12:00

Θέμα: Professional qualifications development through Coaching

Π. Τσαλδάρη & Ζαΐμη 2, 151 27 Μελίσσια, Αμφιθέατρο Data Communication

Περιεχόμενο

To coaching παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς συσχετίζεται με την κερδοφορία των οργανισμών ως εργαλείο ανάπτυξης, ενίσχυσης και εξέλιξης των ανθρώπων τους.

Η αποτελεσματικότητα του επηρεάζει εξίσου την επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή των στελεχών, παρουσιάζοντας μετρήσιμα οφέλη στο εργασιακό περιβάλλον!

Από το 2020 και μετά, βιώνουμε έντονες αλλαγές στον χώρο εργασίας με τη συνεχή χρήση της τεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης και της σύνδεσης των ανθρώπων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε όλους τους κλάδους είναι απαραίτητο να δοθεί έμφαση όχι μόνο στην καινοτομία, στη βιωσιμότητα, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στις σύγχρονες υποδομές και στην εξωστρέφεια αλλά και στην ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων των στελεχών.

Στην ομιλία αυτή θα εστιάσουμε στους τρόπους με τους οποίους τα σύγχρονα στελέχη θα προετοιμαστούν ώστε να ανταποκρίνονται σε ένα περιβάλλον συνεχών αλλαγών.

Εισηγητης Σπύρος Κοττώρης BSc, AdvDip, MBA, MEd

Ο Σπύρος έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ως Senior L&D Strategist, Business Consultant και Executive Coach, με διεθνή εμπειρία. Έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικές λύσεις (δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως) για τις ανάγκες απαιτητικών έργων σε 9 χώρες και 13 επιχειρηματικούς κλάδους.