ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Θέμα :  “ΈΞΥΠΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”

Τετάρτη 22/09, 17:00

Ομιλητές:

  • Ευάγγελος Π. Καραγιαννάκος, Διευθυντής Στρατηγικής της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ΑΕ
  • Θεοδώρου Παναγιώτης, Διευθυντής Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης Small Business Banking  της Eurobank, που εξυπηρετεί επιχειρήσεις με τζίρο μέχρι 5 εκατ. Ευρώ.
  • Καλφάογλου Φαίδων, Ανώτερο στέλεχος εποπτικής αρχής στον τραπεζικό τομέα & καθηγητής του Epsilon College στα προγράμματα Master in Finance και M.B.A.

Αναλυτής : 

  • Καρακατσάνης Γιώργος, Στέλεχος του Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης SB Segment της EUROBANK

Περιγραφή :

 

Κεντρικός στόχος του OnLine σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των σύγχρονων ειδικών χρηματοδοτικών εργαλείων για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι προϋποθέσεις αξιοποίησης τους και η προετοιμασία για την επιτυχή υποβολή των σχετικών αιτήσεων

Οι εισηγητές του σεμιναρίου, έμπειρα στελέχη του τραπεζικού τομέα, θα αναλύσουν σημαντικά θέματα για την χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για την διαχείριση του κινδύνου ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν τόσο τις υφιστάμενες όσο και τις αναμενόμενες λύσεις για την υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της παροχής δανείων με μηχανισμούς επιμερισμού των κινδύνων και επιδότησης των επιτοκίων.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητήσουμε πως η αξιοποίηση των σύχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων θα αυξήσει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε νέες χρηματοδοτήσεις, θα υποστηρίξει νέες επενδύσεις και θα συνεισφέρει στην επιτάχυνση της επανεκκίνηση της οικονομίας μας