Αγαπητοί ψηφιακοί επισκέπτες και μελλοντικοί φοιτητές,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο Epsilon College και σας προσκαλώ να περιηγηθείτε στις σελίδες του site μας, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι σίγουρο ότι θα έχετε στον κοινωνικό σας περίγυρο παραπάνω από ένα παραδείγματα αναντιστοιχίας ακαδημαϊκών σπουδών και εργασιακής απασχόλησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας, θέτει νέες και τεράστιες προκλήσεις στα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και ιδίως σε εκείνα που είναι σαφώς προσανατολισμένα στην αγορά εργασίας. Στον σύγχρονο κόσμο, που κατακλύζεται από ανατρεπτικές τεχνολογίες αιχμής, το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει με ταχείς και απρόβλεπτους ρυθμούς. Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες του 21ου αιώνα, θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν με εφευρετικότητα, να διαχειριστούν τις αβεβαιότητες και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας του αυριανού επαγγελματία είναι η επικαιροποιημένη και εμπεριστατωμένη γνώση, αλλά και η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Στο Epsilon College, με την υποστήριξη και την βοήθεια του ομίλου της Epsilon Net, χτίζουμε ένα ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό περιβάλλον προσανατολισμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Φιλοδοξούμε να είμαστε χρήσιμοι και στα στελέχη της αγοράς που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις του, να θωρακίσουν τα προσόντα τους και να εξελιχθούν, αλλά και στους φιλόδοξους νεαρούς και νεαρές που θέλουν να αποκτήσουν τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Κρίσιμος αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια μας είναι το Πανεπιστημίου του Northampton της Μεγάλης Βρετανίας, με το οποίο συνεργαζόμαστε και προσφέρουμε τα ακαδημαϊκά του προγράμματα.

Στο Κολλέγιο της College, δεσμευόμαστε τόσο για ακαδημαϊκή αριστεία, όσο για την ανάπτυξη του επαγγελματικού δικτύου και των προσωπικών ικανοτήτων. Οι εγνωσμένης αξίας υπεύθυνοι μαθημάτων, εισηγητές και ερευνητές μας, εγγυώνται μια μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία ζωής. Μη διστάσετε, οποιαδήποτε στιγμή, να επικοινωνήσετε με το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του Κολλεγίου. Θα χαρώ ειλικρινά να σας καλωσορίσω στο Epsilon College.

Μάρκος Πλυτάς
Ακαδημαϊκός Διευθυντής Epsilon College