Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στη γνωριμία σας με το Epsilon College, μέλος του Ομίλου EPSILON NET.

H ανάπτυξη ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που παρέχει εκπαίδευση συνδεδεμένη με την απόκτηση πτυχίων, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και πιστοποιητικών δια βίου μάθησης αποτελεί για εμάς έναν στόχο που συνδέεται με ό,τι γνωρίζουμε να κάνουμε πολύ καλά και το κάνουμε με πολύ όρεξη: να ενισχύουμε τους ανθρώπους, τις δυνατότητές τους και να φροντίζουμε -αξιοποιώντας κάθε μέσο και υποδομή- την επαγγελματική και ακαδημαϊκή τους εξέλιξη.

Οι προκλήσεις του 21ου αιώνα και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης καθιστούν την εκπαίδευση, όχι μόνο μια επένδυση στη γνώση και την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά κυρίως μια δύναμη για συνεχιζόμενη εξέλιξη, προσωπική και επαγγελματική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Όμως η εκπαίδευση μαζί μας, στην ΕPSILON NET, είναι μια διαφορετική εμπειρία!

Το Epsilon College παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα στην αιχμή της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και της τεχνολογικής εξέλιξης. Συνεργάζεται με Πανεπιστήμια στην Ευρώπη, τα οποία διακρίνονται για την αριστεία τους στη μάθηση, τη διδασκαλία, την έρευνα και την αποκατάσταση των φοιτητών τους. Χρησιμοποιεί σύγχρονα ψηφιακά συστήματα μάθησης, ώστε να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές, ανεξάρτητα από τον χρόνο που έχουν διαθέσιμο για μάθηση και ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, να έχουν πρόσβαση σε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Στελεχώνει το ανθρώπινο του δυναμικό με επαγγελματίες που πιστεύουν στη δύναμη της γνώσης, την αξία της συμμετοχής και της συνεργασίας, την ενδυνάμωση των δυνατοτήτων όλων των ανθρώπων και σίγουρα γνωρίζουν πως η εκπαίδευση πάντα ανοίγει δρόμους και προοπτικές! Αναπτύσσει τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης με την υπηρεσία EVRESIS, η οποία αναγνωρίζοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα των αποφοίτων μας, ενισχύει την τοποθέτησή τους σε θέσεις εργασίας του δικτύου πελατών της EPSILON NET.

Εκείνο όμως που μας δίνει τη δύναμη να υποστηρίζουμε όλα τα παραπάνω, είναι η εταιρική μας κουλτούρα: We love our People and we care for them! Για όλους εμάς, η κουλτούρα αυτή αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας, η οποία μας επιβραβεύει επί επτά (7) συναπτά έτη ως Best Workplace!

Επισκεφτείτε διαδικτυακά τον χώρο μας, επικοινωνήστε μαζί μας για όποιες ερωτήσεις, περιηγηθείτε στο ισχυρό δίκτυο των συνεργασιών μας! Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε!

Διεύθυνση Μάθησης και Ανάπτυξης,
Δρ. Μαρία Συτζιούκη