Αγαπητοί υποψήφιοι,

Σας καλωσορίζουμε στο Epsilon Net College! Το πρώτο ιδιωτικό Ελληνικό κολέγιο που σας συνδέει αυτόματα με το εγχώριο, αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον μέσω του ομίλου εταιρειών πληροφορικής της Epsilon Net.

Το Epsilon Net College επωφελείται από την άρρηκτη σύνδεση του με την Epsilon Net και την επιστημονικότητα που διέπει την κάθε λειτουργία της από το 1992, όταν και ιδρύθηκε ως εταιρεία παροχής εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης σε οικονομικά θέματα.  Έκτοτε, κεφαλαιώδες για το όραμα μας είναι ο συνδυασμός της πρωτοποριακής επιμόρφωσης και της επιστημονικότητας στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των μελλοντικών ηγετών του επιχειρηματικού χώρου.

Οι διδάσκοντες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και το προσωπικό του ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στην ακαδημαϊκή αριστεία, το επιχειρηματικό πνεύμα, την ποικιλομορφία, τη ζωντάνια και τη δημιουργική καινοτομία.

Το Epsilon Net College δεσμεύεται να αποτελέσει αυτό που πρέπει να είναι ένας έγκυρος εκπαιδευτικός οργανισμός στον 21ο αιώνα: πρωτοποριακή έρευνα, εξαιρετική διδασκαλία που προωθεί τη διεθνή προοπτική τόσο απαραίτητη στον σύγχρονο κόσμο μας και φυσικά την παροχή δυνατότητας για εφαρμογή της γνώσης στην πράξη.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν να συμμετάσχετε στις ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται ενώνοντας ταλαντούχους μελετητές, επιστήμονες και αυριανούς leader σε ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει με αρμονία την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική λογική και προσέγγιση!

 

Χρυσοβαλάντης Μπίλλης

Διευθυντής Εκπαιδευτικού Ομίλου

Epsilon Net