Ο Μπάμπης είναι S.E.O. Manager & Head of Copywriting.  Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία.

Κατά την τελευταία δεκαετία η ενασχόλησή του έχει επεκταθεί στον χώρο του Digital Marketing, με κύρια πεδία δραστηριοποίησης τα: Copywriting, Article Marketing, Content Strategies και On-site/Off-site/Technical S.E.O.

Στην Digital4u ηγείται του τμήματος S.E.O., το οποίο διαχειρίζεται πάνω από 300 ενεργούς πελάτες, με συνολικά πάνω από 50.000 λέξεις/φράσεις – κλειδιά στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Έχοντας ο ίδιος καθημερινή – προσωπική διαχείριση δεκάδων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων -από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους- σχεδιάζει και υλοποιεί τις βέλτιστες on-site, off-site & content-based τεχνικές για την κατάκτηση της κορυφής στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Παράλληλα, επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στον κλάδο της Εκπαίδευσης αξιοποιώντας πλήρως τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιώντας όλες τις σημαντικές πλατφόρμες Σύγχρονης & Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης.