Η Σόφη είναι PPC Manager στην Digital4u. Ξεχωρίζει για τις επικοινωνιακές και οργανωτικές της ικανότητες αλλά κυρίως για το πάθος της να σχεδιάζει αποδοτικές στρατηγικές online διαφημίσεων που θα εκτοξεύουν τα conversions των accounts που διαχειρίζεται.

Οι σπουδές της στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ ήταν μόνο η αρχή της διαδρομής της για το Digital Marketing, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από την τεχνική γνώση στη στρατηγική και το performance.

Μετρώντας ήδη 5 χρόνια στο χώρο, πλέον αποκαλείται Google Ads & PPC Wizard, για το μαγικό τρόπο που καταφέρνει να «εκμεταλλεύεται» τις δυνατότητες της κάθε διαφημιστικής πλατφόρμας για να επιτύχει τους στόχους του απαιτητικού πελατολογίου της.

Ασχολείται καθημερινά με PPC καμπάνιες σε Google & Facebook, Conversion Optimization, Social Media Management, Data Analyst & Reporting.

Έφτασε στους 10 φιναλίστ ενός πανελληνίου διαγωνισμού για Digital Marketing, ανάμεσα σε 170 άτομα και έχει ασχοληθεί με το Growth Hacking, καθώς συνεχώς αναζητά καινοτόμους τρόπους και εργαλεία που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα των campaigns που αναλαμβάνει.