Χρήστος Τσελεμπής | Human Resources Consultant | Employer Branding Specialist  |Human Resources Generalist – Agrotech S.A – John Deere Greece

ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton 

“Η απόφαση μου, να πραγματοποιήσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Epsilon College, αποδείχτηκε η σωστότερη! Οι γνώσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια του Master in Human Resources Management, προήλθαν τόσο από τη συνεχή παροχή εκπαιδευτικού υλικού αλλά και από το ευρύτερο κλίμα ερεθισμάτων και συζητήσεων μέσα από διαλέξεις και εργασίες. Οι καθηγητές, μας παρείχαν ευχάριστη online εμπειρία, παρά τις δυσχέρειες της πανδημίας. Θα χαρακτήριζα τις σπουδές μου στο Epsilon College, ως ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, αρκετή μελέτη, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές! Η αναγνώριση της αξίας του πτυχίου από το Πανεπιστήμιο του Northampton μου έδωσε τα εφόδια να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του HR.”

 

 

 

 

 

Νάνσυ Ντίμσα | HR Assistant Recruiter – Teleperformance

ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton 

Μέσω της φοίτησής μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΑ HRM στο Epsilon Net College κατάφερα να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να αρχίσω να κατανοώ καλύτερα τον επιχειρηματικό κόσμο και συγκεκριμένα το πεδίο του Ανθρώπινου Δυναμικού. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ανθρώπους από διαφορετικές βιομηχανίες που είχαν τη δική τους άποψη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα γόνιμο έδαφος συζήτησης. Μέσω του προγράμματος σπουδών που σχετίζεται με τις τρέχουσες τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, ένα ευρύ δίκτυο φοιτητών και τη συμμετοχή καθηγητών με «πραγματική» εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα HRM με βοήθησε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της καριέρας μου. Όχι μόνο μου προσέφερε τις τεχνικές δεξιότητες που χρειαζόμουν, αλλά επίσης χρήσιμα soft skills μέσω εργαστηρίων, μεμονωμένων σχεδίων ανάπτυξης και ανατροφοδότησης.

Σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα HRM, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα συνειδητοποιήσετε αμέσως την αξία αυτού του προγράμματος! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να κατανοήσετε τη φύση του HRM και των συστημάτων του.

 

 

 

Στεφανία Φαρσάτη | Human Resources Manager – Renault & Auto Unit – N.Poulakis

ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton 

Η επιλογή της Epsilon Net College για την μεταπτυχιακή φοίτηση στο τομέα του HRM είναι μοναδική. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, πλήρως καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στο τομέα και πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία προκύπτει.

Κατά την περίοδο της φοίτησης μου, είχα την ευκαιρία να διευρύνω τους ορίζοντες μου, να βελτιώσω την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού στην εργασία μου, και να παρέχω άμεσα, από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, καινοτόμες λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα που ταλανίζουν όλο τον επιχειρησιακό κλάδο στις μέρες μας, πρωτίστως στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο σε ανερχόμενα, αλλά και  εδραιωμένα στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού, τα οποία μέσω του προγράμματος θα επωφεληθούν της σύγχρονης επιμόρφωσης στον κλάδο εργασίας τους.

 

 

 

Φίλιππος Καχραμάνος | Bid Manager – SingularLogic

MBAUniversity of Northampton 

Είμαι στέλεχος της Singularlogic (ενός από τους μεγαλύτερους IT integrators στην Ελλάδα), ασχολούμενος με την προετοιμασία σύνθετων λύσεων πληροφορικής για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Εργάζομαι στον κλάδο της πληροφορικής για πάνω από 35 χρόνια. Μπήκα στην παραγωγική διαδικασία αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου μου, αλλά η επιθυμία απόκτησης μεταπτυχιακού ήταν πάντα στο μυαλό μου.

Επέλεξα το MBA του Epsilon College γιατί μου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσω σήμερα ένα από τα πιο διάσημα μεταπτυχιακά στον κόσμο σε συνεργασία με το γνωστό Πανεπιστήμιο του Northampton. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος για την επιλογή μου αφού διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Πολύ καλή ατμόσφαιρα, φοιτητές από μεγάλο εύρος επιχειρηματικών τομέων, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αμέριστη υποστήριξη από το Epislon College.
  • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με πλούσιο και πρωτοποριακό περιεχόμενο που διαφέρει από τα κλασικά MBA καθώς συνδυάζει τη διαχείριση με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
  • Λέκτορες που είναι στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και διδακτική εμπειρία. Επιπλέον, οι quest ομιλητές μοιράζονται την πραγματική-πρακτική εμπειρία τους, ώστε οι φοιτητές να αποκτούν ιδέες αλλά και τεχνικές επίλυσης προβλημάτων από το καθημερινό εργασιακό περιβάλλον.
  • Οι συμμετέχοντες αποκτούν άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις και εργαλεία διαχείρισης και δημιουργούν ένα σημαντικό δίκτυο γνωριμιών με αποφοίτους που θα χρησιμοποιήσουν στα επόμενα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής.
  • Προσφέρει προοπτικές ταχείας επαγγελματικής εξέλιξης μέσω του δικτύου Epsilon NET που ξεπερνά τις 120.000 Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες όπως και το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

 

 

Σκαμνάκη Σταυρούλα | Accounting Supervisor in the area of Chania, Crete at Domes Resorts

MSc Accounting and Finance – University of Northampton 

Η μετεκπαίδευση , σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι μια σημαντική απόφαση που θα πρέπει να λαμβάνεται με γνώμονα ισχυρά προσωπικά κριτήρια, στόχους και επιδιώξεις. Η συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Accounting & Finance Λογιστική και Χρηματοοικονομικά της Epsilon College , υποστηρίζει και ενισχύει την πρόθεση μου για εμβάθυνση και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο της οικονομικής επιστήμης. Η σταδιακή απορρόφηση γνώσεων και διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα, καθιστά το πρόγραμμα αυτό μια συναρπαστική εμπειρία , που προσφέρει ουσιαστικά.

 

 

 

 

Peter Saant | Group Treasurer / Finance & Operations

MSc Accounting and Finance – University of Northampton 

Following my long years of experience in group treasury of a multinational corporation reporting to the C level executives, I decided to pursue a master’s degree in Finance & Accounting to enhance and update my knowledge and obtain a complete view of the said field in search for my next step in my career.

Most of the modules helped me in improving my knowledge in finance however, to my surprise, through my master’s studies at Epsilon College, I was introduced to a relatively new subject of ESG (Environmental, Social and Governance) which I had no previous experience in and that was closely related to my field of expertise and is very crucial for the viability and performance of corporations today. I strongly believe such learning experience will assist me elevate my career path in the foreseeable future.

I am satisfied that the course of 18 months was up to date, delivered by professional tutors who presently work in the industry (bankers and finance specialists of multinationals) who shared their work experience with their students throughout, making the theoretical part applicable and comparable to actual industry events.

I was also impressed with the organisation of the college in setting up the study sessions and programs that allowed me to manage my time working, studying, and spending quality time with my family. The whole experience was very enjoyable and extremely useful.

 

Γεώργιος Μαζιάς | Διευθυντής Sportday ΑΕΠΕΕ – UEFA Champions League Project Manager at Mega TV

MSc Accounting and Finance – University of Northampton 

Ευέλικτο. Αποτελεσματικό. Ένα πρόγραμμα χωρίς… αστερίσκους. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς. Εκεί που η γνώση γίνεται πληροφορία και η εκπαίδευση μετουσιώνεται σε εφόδια για κάθε επαγγελματία. Οι καθηγητές πάντα δίπλα σου. Πλατφόρμα εύχρηστη. Άμεση πρόσβαση στις πλατφόρμες του αγγλικού Πανεπιστημίου. Είσαι στην Ελλάδα, αλλά νιώθεις και είσαι κανονικός φοιτητής του University of Northampton. To Epsilon College έχει φροντίσει και για αυτό. Κάτι παραπάνω από ένα κολλέγιο, πολλά περισσότερα από ένα Master of Science.

 

 

 

 

 

Χρήστος Κοντός | Αναπληρωτής προϊστάμενος καρδιολογικής και καρδιοχειρουργικης κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα

MBAUniversity of Northampton 

Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του Epsilon College, το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, οι έμπειροι καθηγητές, η συνέπεια, η οργάνωση και η επικοινωνία ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, είναι μερικοί λόγοι που καθιστούν το εν λόγω μεταπτυχιακό ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Σημαντικό είναι πως το μεταπτυχιακό του Epsilon College δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιο μεταπτυχιακό του εξωτερικού. Η συμμετοχή μου στο ΜΒΑ του Northampton με βοήθησε να κατανοήσω τον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, να γνωρίσω καλύτερα τις λειτουργίες μιας επιχείρησης και να αντιληφθώ πως θα μπορούσα να βελτιώσω τον τρόπο με τον οποίο ασκώ τα καθήκοντα μου. Παράλληλα μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω ένα ισχυρό δικτύου γνωριμιών με σημαντικά στελέχη της αγοράς εργασία από διαφορετικούς κλάδους.

Οι σχέσεις με τους καθηγητές και την γραμματεία είναι προσωπικές και άμεσες, καθώς είναι πάντα υποστηρικτικοί και πρόθυμοι να δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές που χρειάζεται ο εκάστοτε φοιτητής . Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει και σίγουρα το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει μεγάλη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και οι περισσότεροι φοιτητές του βρίσκουν δουλειά πριν ακόμα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα βλέπω πλέον διαφορετικά την δουλειά μου και τις σχέσεις τόσο με το προσωπικό όσο και με την διοίκηση. Είμαι πολύ τυχερός που το παρακολούθησα και αισθάνομαι ότι οι γνώσεις που έχω αποκομίσει θα μου φανούν ωφέλιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

 

Αναστασία Ηλιοπούλου |  Payroll Assistant at Johnson & Johnson

ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton 

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Epsilon Net College, στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχής, καθώς ήδη είμαι σε θέση να αναγνωρίζω τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου αυτού στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι γνώσεις αλλά και οι συνεχείς πρακτικές μέθοδοι που προσφέρει το πρόγραμμα σε καθιστούν ένα άξιο στέλεχος, ικανό να διαχειριστεί οιαδήποτε ανάγκη του ανθρώπινου κεφαλαίου στο σύγχρονο, μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον. Το καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό με πραγματική, πολυετή εργασιακή εμπειρία στο χώρο και πάντοτε πρόθυμο να ενισχύσει την προσπάθειά μας, συνέβαλε σημαντικά σε αυτό. Τα εφόδια του προγράμματος, σε συνδυασμό με την ευρεία αναγνώριση του πανεπιστημίου του Northampton, κατόρθωσαν να με εντάξουν στον κόσμο του HRM, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

 

 

Θανάσης Λιγνός | Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων – Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.

ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton 

Αποφάσισα να κάνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων σε ένα καταξιωμένο όνομα, όπως αυτό του Epsilon College.
Το πρόγραμμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ευέλικτο, επιτυχημένο και υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό.
Το εκπαιδευτικό υλικό πλήρες, το πρόγραμμα σπουδών ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς για το Ανθρώπινο Δυναμικό.
Το επίπεδο των φοιτητών πολύ υψηλό, από όλους σχεδόν τους κλάδους οικονομίας.
Οι καθηγητές του προγράμματος καταξιωμένοι, με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, κοντά μας και μόνιμα πρόθυμοι να δώσουν την βοήθεια τους. Η συνεργασία του Epsilon College με το Πανεπιστήμιο Northampton, καθιστά αυτό το πρόγραμμα εγγυημένη λύση Μεταπτυχιακών σπουδών στο HR.

 

 

Χρήστος Φραγκούλης | Διευθυντής Τραπεζικού Καταστήματος

MBAUniversity of Northampton 

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δομημένο με αποτέλεσμα να προσφέρει ευρύ φάσμα γνώσεων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η σύνθεση των τμημάτων δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να απορροφά πλήρως τις γνώσεις και την εμπειρία των εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών σε πραγματικές επαγγελματικές καταστάσεις. Δυναμικό, σύγχρονο, προσαρμοσμένο σε real life απαιτήσεις, έξυπνα απαιτητικό, το πρόγραμμα καλύπτει με το παραπάνω τις προσδοκίες μου και τις μαθησιακές ανάγκες μου.