Το πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1836, είναι ένα από τα παλαιότερα και αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είκοσι χρόνια μετά, το 1858, τα πτυχία του πανεπιστημίου διατίθενται σε οποιονδήποτε σπουδαστή ανά τον κόσμο δίνοντας την δυνατότητα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η μεγάλη ακαδημαϊκή επιτυχία του University of London διαφαίνεται στα επιτεύγματα των μελών και αποφοίτων του. Οι απόφοιτοί του University of London συνεισφέρουν συνεχώς στους τομείς επιστήμης, της λογοτεχνίας και της πολιτικής. Ανάμεσα τους διακρίνονται κάτοχοι επτά βραβείων Νόμπελ: Ο Nelson Mandela, ο Derek Walcott διάσημος συγγραφέας της Καραϊβικής, και ο Charles Kao, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των οπτικών ινών. Οι απόφοιτοί του University of London συνεισφέρουν συνεχώς στους τομείς επιστήμης, της λογοτεχνίας και της πολιτικής.

Λονδίνο

Ένα παγκόσμιο κέντρο χρηματοδότησης, μάρκετινγκ και οικονομικά, όπως το Λονδίνο δύναται να παρέχει τα κατάλληλα δεδομένα και εργαλεία για παγκόσμιες επιχειρηματικές μελέτες. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Global MBA επωφελείται από τη την παρουσία των διεθνών επιχειρήσεων που εδρεύουν στο Λονδίνο παρέχοντας γνώση και εξειδικευμένο προσωπικό από την ημέρα της ίδρυσης του.

Ακαδημαϊκή κατεύθυνση από το Queen Mary University

Το Queen Mary University είναι μέλος του κύρους Russell Group και κατατάσσεται στα 25 κορυφαία ιδρύματα του κόσμου από την Times Higher Education 2017 for international outlook. Το πανεπιστήμιο δίνει υψηλή προτεραιότητα στον τομέα της διδασκαλίας και της έρευνας. Αυτό εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο του προγράμματος σπουδών του Global MBA, διατηρώντας τους σπουδαστές ενημερωμένους για τις  εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά.