Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το MSc Accounting and Finance (ACCA)

Home // Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το MSc Accounting and Finance (ACCA)

MSc Accounting and Finance πιστοποιημένο απο ACCA & CIMA

Epsilon Net College : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ υποβολής αιτήσεων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Accounting and Finance του University of Northampton για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

Το EPSILON NET COLLEGE ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά (MSc in Accounting & Finance). Το πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Northampton, που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Οι συμμετέχοντες μέσω του μοναδικού portfolio μαθημάτων δεν θα αποκτήσουν μόνον τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιδίωξη σταδιοδρομίας υψηλού επιπέδου, αλλά και τα αναγκαία εφόδια για να συμβάλουν ουσιαστικά στην πορεία του οργανισμού που εργάζονται ή διοικούν.

Συγκεκριμένα το σύγχρονο αυτό πρόγραμμα καλύπτει:

  • Corporate Reporting
  • Global Financial Strategy
  • Financial and Business Strategy
  • Strategic Audit
  • Investment Analysis
  • Social Responsibility and Governance
  • Dissertation and Research Methods

Οι συμμετέχοντες στον κύκλο αιτήσεων από 01/06 έως 31/07 για το νέο τμήμα του προγράμματος με έναρξη τον Οκτώβριο του 2021, λαμβάνουν ειδική παροχή ύψους 25% της αξίας του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι επίσης πιστοποιημένο από το ACCA και τον CIMA, τους πλέον περιζήτητους επαγγελματικούς φορείς στον τομέα της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών σε Διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν απαλλαγή από 4 θεματικές ενότητες στις εξετάσεις της διεθνούς κύρους πιστοποίησης ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) για σταδιοδρομία ως ορκωτός λογιστής. Απαλλάσσονται αυτόματα από τα παρακάτω ενότητες :
• Business and Technology,
• Management Accounting,
• Financial Accounting,
• Corporate and Business Law

Επίσης, με την ολοκλήρωση οι συμμετέχοντες πληρούν τις προϋποθέσεις για Masters Gateway Route του CIMA (Chartered Institute of Management Accountants), μια πιστοποίηση CIMA που βοηθάει στην ανάπτυξη τόσο των τεχνικών όσο και των επαγγελματικών γνώσεων των επαγγελματιών του management. Οι επιχειρήσεις παγκοσμίως εκτιμούν τις γνώσεις και τα προσόντα των πιστοποιημένων επαγγελματιών CIMA και αυτό αποδεικνύεται από μελέτες αμοιβών που έχει διενεργήσει το ινστιτούτο CIMA

Το διδακτικό προσωπικό είναι πιστοποιημένοι Ορκωτοί Ελεγκτές, Λογιστές, Σύμβουλοι επιχειρήσεων (FCCA, ΑΙΑ, ACA, ACCA) & Οικονομολόγοι με πολύχρονη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή των γνωστικών αντικειμένων που διδάσκουν, που διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, πλούσιο ερευνητικό και συμβουλευτικό έργο, διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και επαγγελματική καταξίωση στον τομέα εξειδίκευσης τους. Επιπλέον είναι πιστοποιημένοι από το Πανεπιστήμιο του Northampton για την αριστεία τους στην διδασκαλία.

Η παροχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και σπουδαστή, με δυνατότητα αξιοποίησης Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης, δίνοντας στον σπουδαστή την δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone)

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών & συνεργατών του Ομίλου της Epsilon NΕΤ που αριθμεί 70.000 επιχειρήσεις και με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Στο Μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ ΤΕΙ /Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού ανεξαρτήτου της ειδικότητας του αρχικού τους πτυχίου.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα για να κατοχυρώσουν την ειδική παροχή ύψους 25%, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους στον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος από 01/06 έως 31/07.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος εδω, να καλέσουν στο 211 5007000 ή να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδω

M Masters D Diplomas B Bachelors