Αποφοίτηση

Home // Αποφοίτηση

Η τελετή αποφοίτησης είναι η κορυφαία στιγμής για κάθε φοιτητή του Epsilon College , αλλά και μια ξεχωριστή στιγμή για τους καθηγητές και τα στελέχη του κολεγίου. Σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής προσπάθειας , γεμάτης γνώσεις, εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις, και την αρχή μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ή την αφορμή για επαγγελματική αναβάθμιση για κάποιους άλλους .

Το Epsilon College οργανώνει ετήσιες τελετές αποφοίτησης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Οι τελετές λαμβάνουν χώρα σε κεντρικό χώρο εκδηλώσεων των πόλεων και ακολουθούν το τελετουργικό των συνεργαζόμενων βρετανικών πανεπιστημίων. Στις τελετές αποφοίτησης είναι ευπρόσδεκτοι οι γονείς και τα οικεία πρόσωπα των αποφοίτων, ενώ την εκδήλωση χαιρετίζουν εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και επιστημονικής ζωής της χώρας.

Φορώντας την ακαδημαϊκή τήβεννο οι φοιτητές εντάσσονται στην παγκόσμια κοινότητα των ακαδημαϊκών πολιτών, αναλαμβάνοντας μαζί με τα προνόμια που συνοδεύουν τον τίτλο τους και ανάλογες υποχρεώσεις.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των τελετών αποφοίτησης, το Epsilon College τιμά διακεκριμένες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής για το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Οι απόφοιτοι του Epsilon College, διατηρούν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις τελετές αποφοίτησης που διοργανώνει το συνεργαζόμενο University of Northampton, (UON). Όλοι ανεξαιρέτως οι απόφοιτοι μας, λαμβάνουν σχετική πρόσκληση από το UON.

M Masters D Diplomas B Bachelors