Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας

Home // Evresis

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

Με δίκτυο που ξεπερνάει τις 132.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες αποτελούμε σήμερα την μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το Epsilon College παρέχει εξιδεικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Πληροφορικής και του Τουρισμού.

Καινοτόμα μαθήματα, σύγχρονα διεθνή προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαία Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, ενσωματωμένη πρακτική άσκηση, άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού στις επιχειρήσεις, είναι οι κύριοι μοχλοί των υπηρεσιών που προσφέρουμε που καθιστούν το Epsilon College μοναδικό στην αγορά της Ελλάδας.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές και τους συνεργάτες μας τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις στην καθημερινή τους εργασία ή να χρησιμοποιήσουν τους παρεχόμενους τίτλους ως εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Προκειμένου να υποστηρίξουμε τους φοιτητές και αποφοίτους μας στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας και την εύρεση εργασίας δημιουργήσαμε την υπηρεσία Evresis. Tο Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS” λειτουργεί με σκοπό να γεφυρώσουμε το κενό που υπάρχει μεταξύ των φοιτητών, αποφοίτων και γενικότερα του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο αναζητά την επαγγελματική του ανάπτυξη, και των επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να βρουν στο ανθρώπους δεξιότητες και ταλέντα κατάλληλα για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Σήμερα το EVRESIS συνεργάζεται με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες απευθύνονται οι ίδιες, κάθε χρόνο, στην Epsilon Net και ζητούν να προσλάβουν αποφοίτους της. Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης.

H ζήτηση ικανών και καταρτισμένων στελεχών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Διαφήμισης, εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από την προσφορά.

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS” παρέχει δικτύωση και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους ή/και τους επαγγελματίες, οι οποίοι στοχεύουν στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους, στην επαγγελματική αλλαγή ή και στην επαγγελματική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχει:

  • Δικτύωση
  • Παρακολούθηση Αγοράς Εργασίας και Ανακοίνωση Θέσεων Εργασίας
  • Θέσεις πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις
  • Ενημέρωση για Ημερίδες Καριέρας ώστε να έρθουν οι φοιτητές σε άμεση επαφή με εκπροσώπους οργανισμών και επιχειρήσεων και να γίνει η διασύνδεση των υποψήφιων εργαζομένων με τους μελλοντικούς εργοδότες τους.
  • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας (career counseling)
  • Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας (Start up)
  • Συμβουλευτική επιλογής σπουδών
  • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής σύμφωνα με διεθνή πρότυπα

Tο δίκτυο μας

M Masters D Diplomas B Bachelors