Στρατηγικοί Συνεργάτες

Home // Στρατηγικοί Συνεργάτες

Το Epsilon College, μέλος του Ομίλου Epsilon Νet διατηρεί ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς με στόχο την ενίσχυση των φοιτητών και αποφοίτων με εργαλεία που τους καθιστούν μοναδικούς για την αγορά εργασίας.
Ο στόχος αυτός υλοποιείται σήμερα στο κολέγιο με πολλαπλούς τρόπους :

  • Συνεργασίες για την σύνδεση της θεωρίας με την πράξη μέσα από την εξέταση και την ανάλυση πραγματικών δεδομένων
  • Εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης & εργασίας στους φοιτητές και αποφοίτους μας
  • Εξοικείωση με εργαλεία που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις σήμερα
  • Πρόσβαση σε ισχυρές πιστοποιήσεις που αναζητά η αγορά εργασίας με προνομιακά δίδακτρα

Επιπλέον, μέσα από αυτές τις συνεργασίες οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με στελέχη της αγοράς, να αποκτήσουν πρακτικές και σύγχρονες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει, να σπουδάσουν και να κάνουν τις πρώτες τους σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που μελλοντικά θα συναντήσουν στην προσπάθεια για εύρεση εργασίας, αποκτώντας περαιτέρω ανταγωνιστικά πλεονεκτηματα.

Οι φοιτητές του κολεγίου έχουν την ευκαιρία να διακριθούν σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ακόμα σπουδάζουν. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες, φορείς & οργανισμούς, το κολέγιο δημιουργεί συνθήκες που ενδυναμώνουν το portfolio των σπουδαστών του και ευνοούν τη διάκρισή τους, εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, το Γραφείο Σταδιοδρομίας στηρίζει τους αποφοίτους στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Κάποιοι από τους συνεργάτες μας :

Digital4U

H Digital4u είναι Leader στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης, της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και e-shop με εμπειρία από 70 διαφοροποιημένες αγορές στο Performance Marketing. Έχει βραβευθεί για projects που αφορούν UX/Web Design & Development, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους διαγωνισμούς. Από το 2013 η ομάδα των στελεχών της απαρτίζεται από ανθρώπους “Born Digital”, με εμπειρία & εξειδίκευση σε όλο το φάσμα του Digital Marketing ( Strategists, PPC Experts, Social Media Specialists, Project & Account Managers, Web/ UX Designers, Full-stack/ Front/ Back-end Developers.)

Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους εμπλουτίζοντας τα προγράμματα σπουδών με πρακτικές γνώσεις και δίνοντας στους φοιτητές μια πραγματική εικόνα της αγοράς εργασίας και εργαλεία για το πως εφαρμόσουν όσα διδάσκονται σε πραγματικούς πελάτες.

Έχει καταφέρει να προσελκύσει ορισμένα από τα δημοφιλέστερα brands της ελληνικής αγοράς και να εισάγει καινοτόμες λύσεις στον διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του διαδικτυακού marketing. Έχει βραβευτεί, τόσο σε διεθνείς όσο και σε εγχώριους διαγωνισμούς για έργα της στο e-Commerce και στο SEO.

PeopleCert

Η PeopleCert είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση και παράδοση εξετάσεων και πιστοποίησης, συνεργαζόμενη με πολυεθνικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς για την πιστοποίηση ατόμων σε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων 700 κορυφαίων πιστοποιήσεων στην αγορά στους τομείς IT & Digital Transformation, Project Management, Business και Languages.

Το PeopleCert παρέχει εξετάσεις σε 200 χώρες και περιοχές, σε 25 γλώσσες, μέσω της τεχνολογίας αξιολόγησης αιχμής, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες της ζωής τους μέσω της μάθησης.
Οι φοιτητές του κολεγίου έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν κατά PRINCE2, μια περιζήτητη παγκοσμίως πιστοποίηση στο τομέα της Διαχείρισης Έργων η οποία αναπτύχθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση με προνομιακά δίδακτρα.

PCS

Η PCS είναι μια ηγέτιδα εταιρία στο χώρο παροχής υψηλού επιπέδου λογισμικών λύσεων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Συνδυάζοντας μοναδική εμπειρία στο χρηματοοικονομικό κλάδο και εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες, η PSC εργάζεται συνδυάζοντας τους επιχειρήσεις και τεχνολογία από το 1992, βοηθώντας τους πελάτες τους να εξελίξουν τις λειτουργίες τους και να αποκτήσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με πάνω από 50 επιτυχημένες εφαρμογές σε Ευρώπη και Αφρική, η PCS βοηθά καίρια τους οικονομικούς οργανισμούς που κοιτάνε στο μέλλον, να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές λύσεις για να γίνουν πιο αποτελεσματικές, ευκίνητες και να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές προκλήσεις.

Owiwi

Η ελληνική Owiwi, με έδρα την Αθήνα, έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή υπηρεσία επιλογής προσωπικού και αξιολόγησης ταλέντων, που ενσωματώνει στην όλη διαδικασία το online gaming. Η ομάδα της Οwiwi φέρνει την ψηφιακή επανάσταση στην αγορά εργασίας, κάνοντας τη διαδικασία προσλήψεων λιγότερο αγχωτική και περισσότερο διασκεδαστική, μέσα από μια ψυχομετρική πλατφόρμα, που μεταμορφώνει τη διαδικασία πρόσληψης με τη χρήση μεθοδολογίας gamification.

Πρακτικά, πρόκειται για μια εντελώς καινοτόμα μέθοδο επιλογής υποψηφίων μέσω ενός online game, μέσω του οποίου ο κάθε «παίκτης», καθορίζοντας την εξέλιξη του παιχνιδιού, ξεδιπλώνει και τον χαρακτήρα του. Τα αποτελέσματα του online game δεν αντικαθιστούν την παραδοσιακή συνέντευξη, αλλά είναι ένα προ στάδιο της, το οποίο μειώνει σημαντικά τον χρόνο εύρεσης ενός υποψηφίου, αυτοματοποιώντας την όλη διαδικασία, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού αξιολογούνται εκατοντάδες αιτήσεις.

Η ελληνική startup, που γεννήθηκε στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, διαθέτει σήμερα πάνω από 100 μεγάλους πελάτες διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ περισσότεροι από 1 εκατ. χρήστες έχουν συμμετάσχει σε διαδικασίες αξιολόγησης με βάση το παιχνίδι Owiwi. Στο πελατολόγιό της προστίθεται -κατά μέσο όρο σχεδόν μία νέα εταιρεία τον μήνα, ενώ ήδη σε αυτό περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η η Leroy Merlin, η L’oreal, η Τιτάν, η Παπαστράτος, PwC, η Latsco.

Οι φοιτητές του κολεγίου έρχονται σε επαφή με τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας και χρησιμοποιούν το καινοτόμο software της εταιρίας , αποκτώντας εξοικείωση με την διαδικασία προσλήψεων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

M Masters D Diplomas B Bachelors