Ποιοί Eίμαστε

Home // Ποιοί Eίμαστε

Το Epsilon College είναι  το μοναδικό ιδιωτικό Κολλέγιο που «γεννήθηκε» από την αγορά εργασίας  και  έχει την δυνατότητα να συνδέσει αυτόματα τις σπουδές με αυτή, μέσω του ομίλου εταιρειών πληροφορικής της Epsilon Net. Προσφέρει προγράμματα ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise) σε συνεργασία με κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας. Σήμερα, σε συνεργασία με διακεκριμένα βρετανικά πανεπιστήμια και φορείς, το Epsilon College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης καθώς και προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης (Continuing Professional Development – CPD).

Το Epsilon College  είναι εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο Κολλέγιο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και τα πτυχία που απονέμει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα  και επαγγελματικά ισοδύναμα των δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι σπουδαστές του Kολεγίου παρακολουθούν σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλού επιπέδου, το οποία συνδυάζουν τη εμπειρική γνώση, την πρακτική άσκηση και τη μάθηση στις επιχειρήσεις, ενώ παρακινούν στην έρευνα, την οργανωσιακή και προσωπική ανάπτυξη και την επιχειρηματική αλλαγή.

Οι σπουδές στο Epsilon College είναι δυναμικές και προσαρμοσμένες στο σύγχρονο περιβάλλον του επιχειρείν, εξειδικεύοντας σε θέματα Λογιστικής (ΕΛΠ και ΔΛΠ) και Φορολογίας, Διαχείρισης και Καινοτομίας και άμεσης εφαρμογής των παραπάνω με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού της Epsilon Net, (Extra και Hyper Λογιστική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Τax System για λογιστικά γραφεία, Pylon, Business και Scan HRMS για τμήματα HR επιχειρήσεων και Pylon ERP για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις).

Στο Epsilon College, με την υποστήριξη και την βοήθεια του ομίλου της Epsilon Net, χτίζουμε ένα ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό περιβάλλον προσανατολισμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Φιλοδοξούμε να είμαστε χρήσιμοι και στα στελέχη της αγοράς που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις του, να θωρακίσουν τα προσόντα τους και να εξελιχθούν.

Κρίσιμος αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια μας είναι το Πανεπιστημίου του Northampton της Μεγάλης Βρετανίας, με το οποίο συνεργαζόμαστε και προσφέρουμε τα ακαδημαϊκά του προγράμματα.

Στο Κολλέγιο της Epsilon, δεσμευόμαστε τόσο για ακαδημαϊκή αριστεία, όσο για την ανάπτυξη του επαγγελματικού δικτύου και των προσωπικών ικανοτήτων. Οι εγνωσμένης αξίας υπεύθυνοι μαθημάτων, εισηγητές και ερευνητές μας, εγγυώνται μια μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία ζωής. Μη διστάσετε, οποιαδήποτε στιγμή, να επικοινωνήσετε με το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του Κολλεγίου. Θα χαρώ ειλικρινά να σας καλωσορίσω στο Epsilon College.

M Masters D Diplomas B Bachelors