DIPLOMA

ChatGPT and applied Artificial Intelligence

Home // Σπουδές // DIPLOMAS // Diploma in ChatGPT and Applied Artificial Intelligence

Aυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια λεπτομερή εξοικείωση με την πρακτική Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω μιας εκτενούς εξερεύνησης του ChatGPT και της Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης

Οκτώβριος, Μάρτιος & Ιούνιος

80 ώρες

Part time

Online

University of Northampton

Ελληνικά

Diploma

Δρ. Θεοδωρος Μανάβης

Γιατί να επιλέξω το πρόγραμμα του Epsilon College;

Σύγχρονο πρόγραμμα

Ενα πρόγραμμα αιχμής που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα ποικίλο κοινό, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών από πολλούς κλάδους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, καθώς και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Διδάσκοντες

Το διδακτικό προσωπικό είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να συνδυάζει επιστημονική γνώση, ερευνητική εμπειρία αλλα και σημαντική εργασιακή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής.

Online φοίτηση

Δυνατότητα Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone).

Πιστοποίηση

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το University of Northampton (Curriculum endorsed by the University of Northampton), που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

Το πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης προσελκύει διαρκώς νέους υποψηφίους και γνωρίζει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 150.000 Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας οι συμμετέχοντες έχουν προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης και εξέλιξης.

Δωρεάν Παροχές

Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine & Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Εισαγωγή στην ΤΝ και τις εφαρμογές της

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Ιστορικό Πλαίσιο και Εξέλιξη της ΤΝ: Παρακολουθήστε την ανάπτυξη της ΤΝ από τις πρώιμες έννοιές της έως τις σύγχρονες προόδους.
 • Θεμελιώδεις Αρχές της ΤΝ: Κατανοήστε τις βασικές θεωρίες και αλγόριθμους που αποτελούν τη βάση της Τεχνητής Νοημοσύνης.
 • Κλασικές και Σύγχρονες Εφαρμογές ΤΝ: Εξερευνήστε πώς η ΤΝ εφαρμόζεται σε τομείς όπως η ρομποτική, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και τα συστήματα εμπειρογνωμόνων μεταξύ αρκετών άλλων.
 • Αξιολόγηση Επιπτώσεων: Αξιολογήστε τις κοινωνικές και βιομηχανικές επιπτώσεις της ΤΝ, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της στον σχηματισμό της τρέχουσας τεχνολογίας.
 • Συγκριτική Ανάλυση: Συγκρίνετε τις κλασικές μεθοδολογίες ΤΝ με τις σύγχρονες προσεγγίσεις, τονίζοντας την εξέλιξή τους και τη σχετικότητά τους.

Κατανόηση του ChatGPT και της Generative Τεχνητής Νοημοσύνης

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Κατανόηση του ChatGPT και της Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης
 • Κατάδυση στο ChatGPT: Εξέταση της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και των υποκείμενων μηχανισμών του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών εκπαίδευσης και επεξεργασίας δεδομένων.
 • Έννοιες Δημιουργικής (Generative) ΤΝ: Κατανοήστε το ευρύτερο πεδίο της Δημιουργικής ΑΙ, επικεντρωθείτε στα υποπεδία της όπως τα μοντέλα γεννήτριας κειμένου και εικόνας.
 • Τεχνολογικές Προκλήσεις: Αναλύστε τις προκλήσεις και τα περιορισμούς στην ανάπτυξη και κλιμάκωση μεγάλων γλωσσικών μοντέλων όπως το ChatGPT.
 • αινοτόμες Χρήσεις: Εξερευνήστε καινοτόμες χρήσεις του ChatGPT και της Δημιουργικής ΑΙ σε διάφορους τομείς, τονίζοντας την ικανότητα που έχουν να μετασχηματίζουν το αντικείμενό τους.
 • Μελλοντική Προοπτική: Συζήτηση των μελλοντικών προόδων στον τομέα, τις πιθανές αναβαθμίσεις του ChatGPT και τις εμφανιζόμενες τάσεις στη Δημιουργική ΤΝ.

Εφαρμογές του ChatGPT σε Διάφορους Τομείς με πρακτικά παραδείγματα (Μέρος Α)

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Eξειδικευμένες Εφαρμογές σε συγκεκριμένους Τομείς: Ερευνήστε πώς το ChatGPT εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, το δίκαιο, η υγειονομική περίθαλψη, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, η διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics, οι γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Python, JAVA), οικονομικές και τραπεζικές εφαρμογές, τέχνες και σχέδιο, αθλητισμός και εκγύμναση, δημοσιογραφία, μέσα ενημέρωσης και πολλοί άλλοι.
 • Ανάλυση Μελετών Περίπτωσης: Εξετάστε ενδελεχώς μελέτες περιπτώσεων που αποδεικνύουν τον αντίκτυπο και τη χρησιμότητα του ChatGPT σε πραγματικά σενάρια.
 • Ενσωμάτωση και Εφαρμογή Πρόσθετων (ChatGPT Plugins): Εξερευνήστε διάφορα πρόσθετα που ενισχύουν τις δυνατότητες του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησής τους και των επιδράσεών τους
 • Ενσωμάτωση σε Επαγγελματικούς και Ακαδημαϊκούς Τομείς αλλά και στην καθημερινότητα μας: Αξιολογήστε πώς το ChatGPT μπορεί να ενσωματωθεί σε επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς χώρους για να βελτιστοποιήσει διαδικασίες και αποτελέσματα.
 • Πρακτική Εμπειρία Εφαρμογής: Παροχή στους συμμετέχοντες ευκαιριών απόκτησης πρακτικής εμπειρίας για να εφαρμόσουν το ChatGPT σε προσομοιωμένα ή πραγματικά σενάρια.

Εφαρμογές του ChatGPT σε Διάφορους Τομείς με πρακτικά παραδείγματα (Μέρος Β)

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει::

 • Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε συγκεκριμένους Τομείς: Ερευνήστε πώς το ChatGPT εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, το δίκαιο, η υγειονομική περίθαλψη, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, η διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics, οι γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Python, JAVA), οικονομικές και τραπεζικές εφαρμογές, τέχνες και σχέδιο, αθλητισμός και εκγύμναση, δημοσιογραφία, μέσα ενημέρωσης και πολλοί άλλοι.
 • Ανάλυση Μελετών Περίπτωσης: Εξετάστε ενδελεχώς μελέτες περιπτώσεων που αποδεικνύουν τον αντίκτυπο και τη χρησιμότητα του ChatGPT σε πραγματικά σενάρια.
 • Ενσωμάτωση και Εφαρμογή Πρόσθετων (ChatGPT Plugins): Εξερευνήστε διάφορα πρόσθετα που ενισχύουν τις δυνατότητες του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησής τους και των επιδράσεών τους.
 • Ενσωμάτωση σε Επαγγελματικούς και Ακαδημαϊκούς Τομείς αλλά και στην καθημερινότητα μας: Αξιολογήστε πώς το ChatGPT μπορεί να ενσωματωθεί σε επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς χώρους για να βελτιστοποιήσει διαδικασίες και αποτελέσματα.
 • Πρακτική Εμπειρία Εφαρμογής: Παροχή στους συμμετέχοντες ευκαιριών απόκτησης πρακτικής εμπειρίας για να εφαρμόσουν το ChatGPT σε προσομοιωμένα ή πραγματικά σενάρια.

Περισσότερες Εφαρμογές. Εναλλακτικές του ChatGPT.

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει::

 • ξερεύνηση Εργαλείων Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης: Εξερευνήστε μια σειρά από εργαλεία Δημιουργικής ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών, των δυνατοτήτων και των περιπτώσεων χρήσης τους
 • Συγκριτική Μελέτη των Εναλλακτικών του ChatGPT: Αναλύστε εναλλακτικές λύσεις του ChatGPT, επικεντρωθείτε στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και πώς συγκρίνονται με το ChatGPT
 • Ηθικές Σκέψεις: Εμβαθύνετε στις ηθικές συνέπειες της Δημιουργικής ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων της ιδιωτικότητας, της μεροληψίας και υποκειμενικότητας και του κοινωνικού αντίκτυπου
 • Προκλήσεις Νομικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων: Κατανοήστε τις νομικές και πνευματικές πτυχές της ΑΙ, συζητώντας πώς διαμορφώνουν τη χρήση και την ανάπτυξη των τεχνολογιών ΤΝ.
 • Προβλέψεις και Τάσεις για το Μέλλον: Εξερευνήστε προβλέψεις για το μέλλον της Δημιουργικής ΤΝ, συζητώντας πιθανές εξελίξεις, αναδυόμενες τεχνολογίες και τις μετασχηματιστικές τους επιδράσεις.
 • Συντονισμός παραμέτρων αλγορίθμου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει!

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει εξερεύνηση στα θεμελιώδη της τεχνητής νοημοσύνης, καλύπτοντας το ιστορικό της πλαίσιο, τις βασικές αρχές και τη θεμελιώδη βάση που έχει διαμορφώσει την τρέχουσα κατάσταση της ΤΝ, μια κατάδυση σε προηγμένες τεχνολογίες ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning), της Εξόρυξης Δεδομένων (Data Mining) και των Βαθέων Νευρωνικών Δικτύων (Deep Neural Networks). Παράλληλα επιχειρεί μια λεπτομερή εμβάθυνση στον τρόπο λειτουργίας του ChatGPT, προσφέροντας μια βαθιά κατανόηση της αρχιτεκτονικής του, της λειτουργικότητάς του και της πολύπλοκης τεχνολογίας που το υποστηρίζει και εξετάζει μελέτες περίπτωσης σε πολλές περιοχές, εφαρμόζοντας τις δυνατότητες του ChatGPT σε ποικίλους τομείς, αποδεικνύοντας την πολυμορφικότητά του και την ευρεία εφαρμοσιμότητά του σε πραγματικά σενάρια. Τέλος προσφέρει μια εκτενή ματιά σε πρόσθετα (plugins) του ChatGPT που ενισχύουν περαιτέρω τις δυνατότητές του και τις εφαρμογές και την αποτελεσματικότητα του , όπως το AIPDF, το Wolfram, το Web Pilot, το Link Reader, το SEO.app, το CSV Export , σε εναλλακτικές λύσεις του, όπως το Bard και το Claude, και σε άλλα ανοιχτού κώδικα μοντέλα, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους και σε εναλλακτικές εφαρμογές και εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου όπως το Midjourney, το Dall-E, το Jasper Chat, το Chatsonic, το OpenAI Playground, το Whisper, το Jukebox κ.λπ., παρέχοντας μια ευρεία προοπτική στο οικοσύστημα της Δημιουργικής (Generative) ΤΝ.

Tο Diploma στο ChatGPT και την Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πιστοποιημένο από το University of Northampton (Curriculum endorsed by the University of Northampton). Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework (TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το πλαίσιο Αριστείας στη Διδασκαλία (TEF), επιβραβεύει τα Πανεπιστήμια, τα οποία σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, τις εμπειρίες μάθησης που προσφέρουν και τα αποτελέσματα που καταφέρνουν οι φοιτητές τους.

Είναι ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο που διαθέτει περισσότερους από 11.000 φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στην διοίκηση επιχειρήσεων και τα χρηματοοικονομικά, την πληροφορική και τις σύγχρονες τεχνολογίες, την εκπαίδευση, την υγεία και τις κοινωνικές επιστήμες σε δύο πανεπιστημιουπόλεις κοντά στο κέντρο της πόλης Northampton

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας του Epsilon College λειτουργεί με σκοπό να γεφυρωθεί το κενό που υπάρχει μεταξύ των φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους και των εταιριών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Σήμερα το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας συνεργάζεται με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες απευθύνονται οι ίδιες, κάθε χρόνο, στην Epsilon Net και ζητούν να προσλάβουν αποφοίτους της.

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας  παρέχει δικτύωση και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους ή/και τους επαγγελματίες, οι οποίοι στοχεύουν στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους, στην επαγγελματική αλλαγή ή και στην επαγγελματική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχει:

 • Δικτύωση
 • Παρακολούθηση Αγοράς Εργασίας και Ανακοίνωση Θέσεων Εργασίας
 • Θέσεις πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις
 • Ενημέρωση για Ημερίδες Καριέρας ώστε να έρθουν οι φοιτητές σε άμεση επαφή με εκπροσώπους οργανισμών και επιχειρήσεων και να γίνει η διασύνδεση των υποψήφιων εργαζομένων με τους μελλοντικούς εργοδότες τους.
 • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας (career counseling)
 • Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας (Start up)
 • Συμβουλευτική επιλογής σπουδών
 • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής σύμφωνα με διεθνή πρότυπα

Η ευρεία χρήση της τεχνολογίας σε ολοένα και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης
δραστηριότητας, οδηγεί και θα οδηγεί σε λύσεις οι οποίες θα στηρίζονται στην εν λόγω τεχνολογία και σε αναζήτηση εκπαιδευμένος στελεχών.

Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που συνδυάζουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία, επαγγελματικές πιστοποιήσεις και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών. Στην πλειοψηφία τους κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε κορυφαίες εταιρίες  και έχουν επιλεγεί από την Epsilon και το University of Northampton επειδή έχουν τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες να μεταφέρουν στους φοιτητές τα νέα δεδομένα στην της πληροφορικής 

Πρόκειται για ένα προηγμένο πρόγραμμα 80 ωρών με πυρήνα το καινοτόμο γλωσσικό μοντέλο του ChatGPT το οποίο απευθύνεται σε ένα ευρύ ακροατήριο επαγγελματιών, ατόμων του ακαδημαϊκού χώρου αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Μέσα από 5 ενότητες μαθημάτων το πρόγραμμα προσφέρει βαθιά κατανόηση της εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης, εμβάθυνση στον τρόπο λειτουργίας του ChatGPT και των πολλαπλών εφαρμογών του σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών και όχι μόνο εφαρμογών, μέσω πολλαπλών μελετών περιπτώσεων και παραδειγμάτων αλλά και πρακτικής χρήσης του περιβάλλοντος του ChatGPT.

Δρ.Θεοδωρος Μανάβης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Είπαν για εμάς

Μαρία Μακαρά

Kounoupis & Co, Operations Manager – MA Human Resource Management

Epsilon Net College is exceptional.
The course material and allocation of tasks helped make studying engaging and feasible. Being entirely online, the weekly classes were an excellent method for keeping involved. The course information was excellent and presented in a clear and easy-to-follow way. Despite being fully remote, I received exceptional student support. Having the ability to resubmit assignments multiple times using Turnitin was beneficial. The lectures were recorded, allowing me to review them in case I missed any.

Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Customer Success Representative, Epsilon Net Group – MBA

Earning my Master of Business Administration from the University of Northampton through Epsilon College was a transformative experience. While the master itself challenged me academically, I wouldn’t have navigated it as smoothly without the support and guidance Epsilon College provided. Their dedicated staff was always available to answer questions, offer guidance, and ensure I had the resources necessary to succeed. They truly went above and beyond to support my personal and academic growth, fostering a learning environment that allowed me to achieve my goal. Finishing my MBA, was one of the most beautiful yet most challenging experience I ever had.

Χρυσόστομος Φανόπουλος

Accounting Manager στην εταιρεία Makios Logistics, H.I.G Group – MSc Accounting and Finance

Αποφάσισα να παρακολουθήσω ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο , αρωγός στην απόφαση μου αυτή ήταν το Epsilon College το οποίο με παρότρυνε να το παρακολουθήσω χωρίς να χάνω χρόνο από το καθημερινό μου πρόγραμμα.


Οι έμπειροι καθηγητές με βοήθησαν με τις σύγχρονες πρακτικές εκπαίδευσης και διδασκαλίας όπως αρμόζει σε ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό με εφαρμογή στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική.


Το πανεπιστήμιο του Northampton από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο δίνει μεγαλύτερη αξία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και στην επιλογή που έκανα για το Epsilon College

Ζερβάκη Αριάδνη

Co-Owner at Accounting Office Zervaki-Trochalakis GP / Payroll Consultant – MA Human Resource Management

Ο τομέας του HR αποτελεί για εμένα έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον η σωστή διαχείριση του προσωπικού είναι μέγιστης σημασίας.


Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Epsilon College. Ένα από τα βασικά προνόμια είναι η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης τόσο σύγχρονης όσο και ασύγχρονης, κάτι που δίνει το πλεονέκτημα σε όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις του να το τολμήσουν.


Άκρως επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, εναρμονισμένο με της τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του HR. Οι καθηγητές του προγράμματος άρτια καταρτισμένοι, με άριστο ακαδημαϊκό επίπεδο, πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να μας συμβουλεύσουν.


Η δε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Northampton προσθέτει αξία στον τίτλο των Μεταπτυχιακών Σπουδών στο HR.

Αλέξανδρος Τσάτσος

Accounting and Finance Consultant – MSc in Accounting & Finance

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Science in Accounting and Finance μου έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσω σύνθετες έννοιες λογιστικής και χρηματοοικονομικής και αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική μου εξέλιξη. Η επικοινωνία μου με τους διδάσκοντες, το προσωπικό του Πανεπιστημίου και του κολλεγίου ήταν εξαιρετική και ήταν πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν άμεσα σε όλες τις απορίες μου.

Αλεξάνδρα Λύρα

Chief HR Officer, Streem Global, H.I.G. Group – MA Human Resource Management

H επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος, ήταν μία απόφαση που με απασχολούσε αρκετό καιρό. Όταν ενημερώθηκα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in HR του Northampton University, γρήγορα πείστηκα, ότι θα ήταν προς όφελός μου, να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο.
Από την αρχή μέχρι και το πέρας των σπουδών μου, η εμπειρία ήταν εξαιρετική!


Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ένας νέος επαγγελματίας στον τομέα του HR, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και εφόδια, που απαιτούν οι σύγχρονες πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.


Από την άλλη μεριά, τα έμπειρα στελέχη του χώρου, μπορούν να αποκτήσουν και το θεωρητικό υπόβαθρο γνώσεων (τα διάφορα θεωρητικά μοντέλα, τις στρατηγικές HR, τα διαθέσιμα εργαλεία και μεθοδολογίες κ.α.) αλλά και να γνωριστούν και συνεργαστούν με άλλα καταξιωμένα στελέχη του χώρου.


Τέλος, το μοντέλο της απομακρυσμένης παρακολούθησης των διαλέξεων, σίγουρα συμβάλει θετικά στην όλη εκπαιδευτική εμπειρία, με δεδομένο το απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας που οι περισσότεροι έχουμε.

Έλενα Μανουρά

Consultant – MBA

Με το πέρας του μεταπτυχιακου πρόγραμματος MBA από το πανεπιστήμιο του Northampton ωφελήθηκα από ένα τρομερά σύγχρονο μοντέλο εκπαίδευσης , καθηγητές με υψηλό γνωστικο επίπεδο και εμπειρία. Έχω περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές και ανέπτυξα το δίκτυο γνωριμιών μου.

Σταυρος Μαρδάκης

Senior Payroll Specialist, Dixons South East Europe – MA Human Resource Management

As a Master of Arts in HR graduate, I can confidently say that the program has given me a comprehensive understanding of the field of human resources. The courses were well-designed and covered a broad range of topics, including employee relations, recruitment, and compensation.

The professors were knowledgeable and approachable, and were always available to answer my questions. The program also provided numerous opportunities for professional development, including internships and networking events.

Overall, the Master of Arts in HR program has prepared me well for a career in human resources, and I would highly recommend it to anyone looking to advance in this field.

Θεοδόσης Ηλίας

Assistant Account Manager στην Eurobank – ΜΒΑ

Η αποφοίτησή μου από το Epsilon College με τον τίτλο του MBA, συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μου ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει πλήρη κατανόηση των επιχειρηματικών εννοιών και στρατηγικών, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις επιχειρηματικές δεξιότητές μου.Το έμπειρο προσωπικό του Epsilon College παρέχει ένα άριστο περιβάλλον μάθησης, μέσα από το οποίο κάποιος ενθαρρύνεται να εξερευνήσει νέες ιδέες και προοπτικές.

Αυτή η υποστηρικτική ατμόσφαιρα όχι μόνο εμπλούτισε την ακαδημαϊκή μου εμπειρία, αλλά ενθάρρυνε επίσης τη συνεχή επικοινωνία και την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων τόσο με μέλη ΔΕΠ όσο και με συμφοιτητές.

Ακόμη, οι πρακτικές γνώσεις που απέκτησα μέσω των διαδραστικών διαλέξεων και της μελέτης πολλαπλών case studies με έχουν βοηθήσει ουσιαστικά στον χώρο εργασίας μου, επιτρέποντάς μου να εφαρμόζω καινοτόμες λύσεις, να λαμβάνω τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αντιλαμβάνομαι πλήρως πολύπλοκα επιχειρηματικά σενάρια.

Θανάσης Λιγνός

Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων – Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε. ΜΑ Human Resource Management

Αποφάσισα να κάνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων σε ένα καταξιωμένο όνομα, όπως αυτό του Epsilon College.

Το πρόγραμμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ευέλικτο, επιτυχημένο και υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό.

Το εκπαιδευτικό υλικό πλήρες, το πρόγραμμα σπουδών ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς για το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Το επίπεδο των φοιτητών πολύ υψηλό, από όλους σχεδόν τους κλάδους οικονομίας.

Οι καθηγητές του προγράμματος καταξιωμένοι, με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, κοντά μας και μόνιμα πρόθυμοι να δώσουν την βοήθεια τους. Η συνεργασία του Epsilon College με το Πανεπιστήμιο Northampton, καθιστά αυτό το πρόγραμμα εγγυημένη λύση Μεταπτυχιακών σπουδών στο HR.

Εγκαταστάσεις

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  M Masters D Diplomas B Bachelors