DIPLOMA

ChatGPT and applied Artificial Intelligence

Home // Σπουδές // DIPLOMAS // Diploma in ChatGPT and Applied Artificial Intelligence

Aυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια λεπτομερή εξοικείωση με την πρακτική Τεχνητή Νοημοσύνη μέσω μιας εκτενούς εξερεύνησης του ChatGPT και της Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης

Οκτώβριος, Μάρτιος & Ιούνιος

80 ώρες

Part time

Online

University of Northampton

Ελληνικά

Diploma

Δρ. Θεοδωρος Μανάβης

Γιατί να επιλέξω το πρόγραμμα του Epsilon College;

Σύγχρονο πρόγραμμα

Ενα πρόγραμμα αιχμής που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα ποικίλο κοινό, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών από πολλούς κλάδους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, καθώς και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Διδάσκοντες

Το διδακτικό προσωπικό είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να συνδυάζει επιστημονική γνώση, ερευνητική εμπειρία αλλα και σημαντική εργασιακή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής.

Online φοίτηση

Δυνατότητα Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone).

Πιστοποίηση

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το University of Northampton (Curriculum endorsed by the University of Northampton), που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

Το πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης προσελκύει διαρκώς νέους υποψηφίους και γνωρίζει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 150.000 Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας οι συμμετέχοντες έχουν προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης και εξέλιξης.

Δωρεάν Παροχές

Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine & Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Εισαγωγή στην ΤΝ και τις εφαρμογές της

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Ιστορικό Πλαίσιο και Εξέλιξη της ΤΝ: Παρακολουθήστε την ανάπτυξη της ΤΝ από τις πρώιμες έννοιές της έως τις σύγχρονες προόδους.
 • Θεμελιώδεις Αρχές της ΤΝ: Κατανοήστε τις βασικές θεωρίες και αλγόριθμους που αποτελούν τη βάση της Τεχνητής Νοημοσύνης.
 • Κλασικές και Σύγχρονες Εφαρμογές ΤΝ: Εξερευνήστε πώς η ΤΝ εφαρμόζεται σε τομείς όπως η ρομποτική, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και τα συστήματα εμπειρογνωμόνων μεταξύ αρκετών άλλων.
 • Αξιολόγηση Επιπτώσεων: Αξιολογήστε τις κοινωνικές και βιομηχανικές επιπτώσεις της ΤΝ, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της στον σχηματισμό της τρέχουσας τεχνολογίας.
 • Συγκριτική Ανάλυση: Συγκρίνετε τις κλασικές μεθοδολογίες ΤΝ με τις σύγχρονες προσεγγίσεις, τονίζοντας την εξέλιξή τους και τη σχετικότητά τους.

Κατανόηση του ChatGPT και της Generative Τεχνητής Νοημοσύνης

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Κατανόηση του ChatGPT και της Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης
 • Κατάδυση στο ChatGPT: Εξέταση της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και των υποκείμενων μηχανισμών του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών εκπαίδευσης και επεξεργασίας δεδομένων.
 • Έννοιες Δημιουργικής (Generative) ΤΝ: Κατανοήστε το ευρύτερο πεδίο της Δημιουργικής ΑΙ, επικεντρωθείτε στα υποπεδία της όπως τα μοντέλα γεννήτριας κειμένου και εικόνας.
 • Τεχνολογικές Προκλήσεις: Αναλύστε τις προκλήσεις και τα περιορισμούς στην ανάπτυξη και κλιμάκωση μεγάλων γλωσσικών μοντέλων όπως το ChatGPT.
 • αινοτόμες Χρήσεις: Εξερευνήστε καινοτόμες χρήσεις του ChatGPT και της Δημιουργικής ΑΙ σε διάφορους τομείς, τονίζοντας την ικανότητα που έχουν να μετασχηματίζουν το αντικείμενό τους.
 • Μελλοντική Προοπτική: Συζήτηση των μελλοντικών προόδων στον τομέα, τις πιθανές αναβαθμίσεις του ChatGPT και τις εμφανιζόμενες τάσεις στη Δημιουργική ΤΝ.

Εφαρμογές του ChatGPT σε Διάφορους Τομείς με πρακτικά παραδείγματα (Μέρος Α)

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει:

 • Eξειδικευμένες Εφαρμογές σε συγκεκριμένους Τομείς: Ερευνήστε πώς το ChatGPT εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, το δίκαιο, η υγειονομική περίθαλψη, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, η διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics, οι γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Python, JAVA), οικονομικές και τραπεζικές εφαρμογές, τέχνες και σχέδιο, αθλητισμός και εκγύμναση, δημοσιογραφία, μέσα ενημέρωσης και πολλοί άλλοι.
 • Ανάλυση Μελετών Περίπτωσης: Εξετάστε ενδελεχώς μελέτες περιπτώσεων που αποδεικνύουν τον αντίκτυπο και τη χρησιμότητα του ChatGPT σε πραγματικά σενάρια.
 • Ενσωμάτωση και Εφαρμογή Πρόσθετων (ChatGPT Plugins): Εξερευνήστε διάφορα πρόσθετα που ενισχύουν τις δυνατότητες του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησής τους και των επιδράσεών τους
 • Ενσωμάτωση σε Επαγγελματικούς και Ακαδημαϊκούς Τομείς αλλά και στην καθημερινότητα μας: Αξιολογήστε πώς το ChatGPT μπορεί να ενσωματωθεί σε επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς χώρους για να βελτιστοποιήσει διαδικασίες και αποτελέσματα.
 • Πρακτική Εμπειρία Εφαρμογής: Παροχή στους συμμετέχοντες ευκαιριών απόκτησης πρακτικής εμπειρίας για να εφαρμόσουν το ChatGPT σε προσομοιωμένα ή πραγματικά σενάρια.

Εφαρμογές του ChatGPT σε Διάφορους Τομείς με πρακτικά παραδείγματα (Μέρος Β)

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει::

 • Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε συγκεκριμένους Τομείς: Ερευνήστε πώς το ChatGPT εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, το δίκαιο, η υγειονομική περίθαλψη, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, η διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και τα logistics, οι γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Python, JAVA), οικονομικές και τραπεζικές εφαρμογές, τέχνες και σχέδιο, αθλητισμός και εκγύμναση, δημοσιογραφία, μέσα ενημέρωσης και πολλοί άλλοι.
 • Ανάλυση Μελετών Περίπτωσης: Εξετάστε ενδελεχώς μελέτες περιπτώσεων που αποδεικνύουν τον αντίκτυπο και τη χρησιμότητα του ChatGPT σε πραγματικά σενάρια.
 • Ενσωμάτωση και Εφαρμογή Πρόσθετων (ChatGPT Plugins): Εξερευνήστε διάφορα πρόσθετα που ενισχύουν τις δυνατότητες του ChatGPT, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησής τους και των επιδράσεών τους.
 • Ενσωμάτωση σε Επαγγελματικούς και Ακαδημαϊκούς Τομείς αλλά και στην καθημερινότητα μας: Αξιολογήστε πώς το ChatGPT μπορεί να ενσωματωθεί σε επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς χώρους για να βελτιστοποιήσει διαδικασίες και αποτελέσματα.
 • Πρακτική Εμπειρία Εφαρμογής: Παροχή στους συμμετέχοντες ευκαιριών απόκτησης πρακτικής εμπειρίας για να εφαρμόσουν το ChatGPT σε προσομοιωμένα ή πραγματικά σενάρια.

Περισσότερες Εφαρμογές. Εναλλακτικές του ChatGPT.

Στο τέλος αυτού του κύκλου μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύψει::

 • ξερεύνηση Εργαλείων Δημιουργικής (Generative) Τεχνητής Νοημοσύνης: Εξερευνήστε μια σειρά από εργαλεία Δημιουργικής ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών, των δυνατοτήτων και των περιπτώσεων χρήσης τους
 • Συγκριτική Μελέτη των Εναλλακτικών του ChatGPT: Αναλύστε εναλλακτικές λύσεις του ChatGPT, επικεντρωθείτε στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και πώς συγκρίνονται με το ChatGPT
 • Ηθικές Σκέψεις: Εμβαθύνετε στις ηθικές συνέπειες της Δημιουργικής ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων της ιδιωτικότητας, της μεροληψίας και υποκειμενικότητας και του κοινωνικού αντίκτυπου
 • Προκλήσεις Νομικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων: Κατανοήστε τις νομικές και πνευματικές πτυχές της ΑΙ, συζητώντας πώς διαμορφώνουν τη χρήση και την ανάπτυξη των τεχνολογιών ΤΝ.
 • Προβλέψεις και Τάσεις για το Μέλλον: Εξερευνήστε προβλέψεις για το μέλλον της Δημιουργικής ΤΝ, συζητώντας πιθανές εξελίξεις, αναδυόμενες τεχνολογίες και τις μετασχηματιστικές τους επιδράσεις.
 • Συντονισμός παραμέτρων αλγορίθμου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει!

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει εξερεύνηση στα θεμελιώδη της τεχνητής νοημοσύνης, καλύπτοντας το ιστορικό της πλαίσιο, τις βασικές αρχές και τη θεμελιώδη βάση που έχει διαμορφώσει την τρέχουσα κατάσταση της ΤΝ, μια κατάδυση σε προηγμένες τεχνολογίες ΤΝ, συμπεριλαμβανομένων της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning), της Εξόρυξης Δεδομένων (Data Mining) και των Βαθέων Νευρωνικών Δικτύων (Deep Neural Networks). Παράλληλα επιχειρεί μια λεπτομερή εμβάθυνση στον τρόπο λειτουργίας του ChatGPT, προσφέροντας μια βαθιά κατανόηση της αρχιτεκτονικής του, της λειτουργικότητάς του και της πολύπλοκης τεχνολογίας που το υποστηρίζει και εξετάζει μελέτες περίπτωσης σε πολλές περιοχές, εφαρμόζοντας τις δυνατότητες του ChatGPT σε ποικίλους τομείς, αποδεικνύοντας την πολυμορφικότητά του και την ευρεία εφαρμοσιμότητά του σε πραγματικά σενάρια. Τέλος προσφέρει μια εκτενή ματιά σε πρόσθετα (plugins) του ChatGPT που ενισχύουν περαιτέρω τις δυνατότητές του και τις εφαρμογές και την αποτελεσματικότητα του , όπως το AIPDF, το Wolfram, το Web Pilot, το Link Reader, το SEO.app, το CSV Export , σε εναλλακτικές λύσεις του, όπως το Bard και το Claude, και σε άλλα ανοιχτού κώδικα μοντέλα, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους και σε εναλλακτικές εφαρμογές και εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου όπως το Midjourney, το Dall-E, το Jasper Chat, το Chatsonic, το OpenAI Playground, το Whisper, το Jukebox κ.λπ., παρέχοντας μια ευρεία προοπτική στο οικοσύστημα της Δημιουργικής (Generative) ΤΝ.

Tο Diploma στο ChatGPT και την Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πιστοποιημένο από το University of Northampton (Curriculum endorsed by the University of Northampton). Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework (TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το πλαίσιο Αριστείας στη Διδασκαλία (TEF), επιβραβεύει τα Πανεπιστήμια, τα οποία σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, τις εμπειρίες μάθησης που προσφέρουν και τα αποτελέσματα που καταφέρνουν οι φοιτητές τους.

Είναι ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο που διαθέτει περισσότερους από 11.000 φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στην διοίκηση επιχειρήσεων και τα χρηματοοικονομικά, την πληροφορική και τις σύγχρονες τεχνολογίες, την εκπαίδευση, την υγεία και τις κοινωνικές επιστήμες σε δύο πανεπιστημιουπόλεις κοντά στο κέντρο της πόλης Northampton

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας του Epsilon College λειτουργεί με σκοπό να γεφυρωθεί το κενό που υπάρχει μεταξύ των φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους και των εταιριών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Σήμερα το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας συνεργάζεται με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες απευθύνονται οι ίδιες, κάθε χρόνο, στην Epsilon Net και ζητούν να προσλάβουν αποφοίτους της.

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας  παρέχει δικτύωση και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους ή/και τους επαγγελματίες, οι οποίοι στοχεύουν στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους, στην επαγγελματική αλλαγή ή και στην επαγγελματική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχει:

 • Δικτύωση
 • Παρακολούθηση Αγοράς Εργασίας και Ανακοίνωση Θέσεων Εργασίας
 • Θέσεις πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις
 • Ενημέρωση για Ημερίδες Καριέρας ώστε να έρθουν οι φοιτητές σε άμεση επαφή με εκπροσώπους οργανισμών και επιχειρήσεων και να γίνει η διασύνδεση των υποψήφιων εργαζομένων με τους μελλοντικούς εργοδότες τους.
 • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας (career counseling)
 • Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας (Start up)
 • Συμβουλευτική επιλογής σπουδών
 • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής σύμφωνα με διεθνή πρότυπα

Η ευρεία χρήση της τεχνολογίας σε ολοένα και περισσότερους τομείς της ανθρώπινης
δραστηριότητας, οδηγεί και θα οδηγεί σε λύσεις οι οποίες θα στηρίζονται στην εν λόγω τεχνολογία και σε αναζήτηση εκπαιδευμένος στελεχών.

Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που συνδυάζουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία, επαγγελματικές πιστοποιήσεις και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών. Στην πλειοψηφία τους κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε κορυφαίες εταιρίες  και έχουν επιλεγεί από την Epsilon και το University of Northampton επειδή έχουν τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες να μεταφέρουν στους φοιτητές τα νέα δεδομένα στην της πληροφορικής 

Πρόκειται για ένα προηγμένο πρόγραμμα 80 ωρών με πυρήνα το καινοτόμο γλωσσικό μοντέλο του ChatGPT το οποίο απευθύνεται σε ένα ευρύ ακροατήριο επαγγελματιών, ατόμων του ακαδημαϊκού χώρου αλλά και οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Μέσα από 5 ενότητες μαθημάτων το πρόγραμμα προσφέρει βαθιά κατανόηση της εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης, εμβάθυνση στον τρόπο λειτουργίας του ChatGPT και των πολλαπλών εφαρμογών του σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών και όχι μόνο εφαρμογών, μέσω πολλαπλών μελετών περιπτώσεων και παραδειγμάτων αλλά και πρακτικής χρήσης του περιβάλλοντος του ChatGPT.

Δρ.Θεοδωρος Μανάβης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγράμματος

Είπαν για εμάς

Θανάσης Λιγνός

Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων – Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε. ΜΑ Human Resource Management – University of Northampton

Αποφάσισα να κάνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων σε ένα καταξιωμένο όνομα, όπως αυτό του Epsilon College.

Το πρόγραμμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα ευέλικτο, επιτυχημένο και υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό.

Το εκπαιδευτικό υλικό πλήρες, το πρόγραμμα σπουδών ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς για το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Το επίπεδο των φοιτητών πολύ υψηλό, από όλους σχεδόν τους κλάδους οικονομίας.

Οι καθηγητές του προγράμματος καταξιωμένοι, με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, κοντά μας και μόνιμα πρόθυμοι να δώσουν την βοήθεια τους. Η συνεργασία του Epsilon College με το Πανεπιστήμιο Northampton, καθιστά αυτό το πρόγραμμα εγγυημένη λύση Μεταπτυχιακών σπουδών στο HR.

Vaios Bizios

Accountant-Assistant to CFO, Damavand SA

Η κατοχή ενός πτυχίου αποτελεί ορόσημο για την έναρξη της επαγγελματικής πορείας, ωστόσο η κτήση ενός μεταπτυχιακού δίνει την δυνατότητα εμβάθυνσης στο αντικείμενο σπουδών και προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Η παρακολούθηση του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc in Accounting & Finance της Epsilon College, μου προσέφερε όλα τα κατάλληλα εφόδια και μια πιο άρτια εξειδίκευση στον οικονομικό κλάδο. Το προαναφερόμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δεν ικανοποίησε μόνο την επιθυμία μου για περαιτέρω επιμόρφωση αλλά αποτέλεσε και εφαλτήριο μιας νέας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Φωτεινή Γαβριηλίδου

Key Account Executive, Όμιλος Epsilon Net

Είχα την τύχη να είμαι από τους πρώτους που ολοκλήρωσαν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in HR του Northampton University.

Αρχική σκέψη μου ήταν να αξιοποιήσω το χρόνο μου μέσα στην πανδημία αποκτώντας περισσότερα εφόδια και γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο του HR, ώστε να είμαι και πιο αποτελεσματική στις συνεργασίες μου.

Παρακολούθησα το full time πρόγραμμα και χωρίς αμφιβολία θα μπορούσα να δηλώσω ότι πρόκειται για μια από τις πιο σωστές αποφάσεις που έλαβα για επιλογή προγράμματος, όσον αφορά την επιμόρφωσή μου και την επαγγελματική μου ανέλιξη, αλλά και την προσωπική μου εξέλιξη.

Εκπληκτικό πανεπιστήμιο το Northampton, άρτιο πρόγραμμα και τη διδασκαλία των μαθημάτων αναλαμβάνουν καθηγητές με επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις απτές της αγοράς στο HR αντικείμενο.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με επιστημονικό υπόβαθρο, best practices και καινούριες τάσεις στο πεδίο του HR, εντυπωσιακή η βιβλιοθήκη του Northampton με πρόσβαση σε αυτή ως φοιτητές. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ με ευγνωμοσύνη και στην υποστήριξη των στελεχών και της γραμματείας του Epsilon College που ήταν  πολύτιμη, ειδικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Συστήνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών σε όποιο νέο, αλλά και έμπειρο επαγγελματία επιθυμεί να εμβαθύνει στα διάφορα εργαλεία, τις νέες τάσεις και μεθοδολογίες  του μαγικού HR κόσμου και παράλληλα να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Γεώργιος Μαζιάς

Διευθυντής Sportday ΑΕΠΕΕ – UEFA Champions League Project Manager at Mega TV

Eυέλικτο. Αποτελεσματικό. Ένα πρόγραμμα χωρίς… αστερίσκους. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς. Εκεί που η γνώση γίνεται πληροφορία και η εκπαίδευση μετουσιώνεται σε εφόδια για κάθε επαγγελματία. Οι καθηγητές πάντα δίπλα σου. Πλατφόρμα εύχρηστη. Άμεση πρόσβαση στις πλατφόρμες του αγγλικού Πανεπιστημίου. Είσαι στην Ελλάδα, αλλά νιώθεις και είσαι κανονικός φοιτητής του University of Northampton. To Epsilon College έχει φροντίσει και για αυτό. Κάτι παραπάνω από ένα κολλέγιο, πολλά περισσότερα από ένα Master of Science.

Peter Saant

Group Treasurer | Finance & Operations

Following my long years of experience in group treasury of a multinational corporation reporting to the C level executives, I decided to pursue a master’s degree in Finance & Accounting to enhance and update my knowledge and obtain a complete view of the said field in search for my next step in my career.

Most of the modules helped me in improving my knowledge in finance however, to my surprise, through my master’s studies at Epsilon College, I was introduced to a relatively new subject of ESG (Environmental, Social and Governance) which I had no previous experience in and that was closely related to my field of expertise and is very crucial for the viability and performance of corporations today. I strongly believe such learning experience will assist me elevate my career path in the foreseeable future.

I am satisfied that the course of 18 months was up to date, delivered by professional tutors who presently work in the industry (bankers and finance specialists of multinationals) who shared their work experience with their students throughout, making the theoretical part applicable and comparable to actual industry events.

I was also impressed with the organisation of the college in setting up the study sessions and programs that allowed me to manage my time working, studying, and spending quality time with my family. The whole experience was very enjoyable and extremely useful.

Σκαμνάκη Σταυρούλα

Accounting Supervisor in the area of Chania, Crete at Domes Resorts

Η μετεκπαίδευση , σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι μια σημαντική απόφαση που θα πρέπει να λαμβάνετε με γνώμονα ισχυρά προσωπικά κριτήρια, στόχους και επιδιώξεις. Η συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Accounting & Finance Λογιστική και Χρηματοοικονομικά της Epsilon College , υποστηρίζει και ενισχύει την πρόθεση μου για εμβάθυνση και ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο της οικονομικής επιστήμης. Η σταδιακή απορρόφηση γνώσεων και διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα, καθιστά το πρόγραμμα αυτό μια συναρπαστική εμπειρία , που προσφέρει ουσιαστικά.

Αναστασία Ηλιοπούλου

Payroll Assistant at Johnson & Johnson

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Epsilon College, στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχής, καθώς ήδη είμαι σε θέση να αναγνωρίζω τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου αυτού στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι γνώσεις αλλά και οι συνεχείς πρακτικές μέθοδοι που προσφέρει το πρόγραμμα σε καθιστούν ένα άξιο στέλεχος, ικανό να διαχειριστεί οιαδήποτε ανάγκη του ανθρώπινου κεφαλαίου στο σύγχρονο, μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό με πραγματική, πολυετή εργασιακή εμπειρία στο χώρο και πάντοτε πρόθυμο να ενισχύσει την προσπάθειά μας, συνέβαλε σημαντικά σε αυτό. Τα εφόδια του προγράμματος, σε συνδυασμό με την ευρεία αναγνώριση του πανεπιστημίου του Northampton, κατόρθωσαν να με εντάξουν στον κόσμο του HRM, δίνοντας μου την δυνατότητα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Στεφανία Φαρσάτη

Human Resources Manager at Renault & Auto Unit – N.Poulakis

Η επιλογή της Epsilon Net College για την μεταπτυχιακή φοίτηση στο τομέα του HRM είναι μοναδική. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, πλήρως καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στο τομέα και πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία προκύπτει

Κατά την περίοδο της φοίτησης μου, είχα την ευκαιρία να διευρύνω τους ορίζοντες μου, να βελτιώσω την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού στην εργασία μου, και να παρέχω άμεσα, από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, καινοτόμες λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα που ταλανίζουν όλο τον επιχειρησιακό κλάδο στις μέρες μας, πρωτίστως στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο σε ανερχόμενα, αλλά και εδραιωμένα στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού, τα οποία μέσω του προγράμματος θα επωφεληθούν της σύγχρονης επιμόρφωσης στον κλάδο εργασίας τους.

Νάνσυ Ντίμσα

HR Assistant Recruiter – Teleperformance

Μέσω της φοίτησής μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΑ HRM στο Epsilon Net College κατάφερα να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να αρχίσω να κατανοώ καλύτερα τον επιχειρηματικό κόσμο και συγκεκριμένα το πεδίο του Ανθρώπινου Δυναμικού. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ανθρώπους από διαφορετικές βιομηχανίες που είχαν τη δική τους άποψη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα γόνιμο έδαφος συζήτησης. Μέσω του προγράμματος σπουδών που σχετίζεται με τις τρέχουσες τάσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, ένα ευρύ δίκτυο φοιτητών και τη συμμετοχή καθηγητών με «πραγματική» εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα HRM με βοήθησε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της καριέρας μου.

Όχι μόνο μου προσέφερε τις τεχνικές δεξιότητες που χρειαζόμουν, αλλά επίσης χρήσιμα soft skills μέσω εργαστηρίων, μεμονωμένων σχεδίων ανάπτυξης και ανατροφοδότησης.

Σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα HRM, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα συνειδητοποιήσετε αμέσως την αξία αυτού του προγράμματος! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να κατανοήσετε τη φύση του HRM και των συστημάτων του.

Χρήστος Τσελεμπής

Human Resources Consultant | Employer Branding Specialist | HR Generalist – Agrotech S.A

Η απόφαση μου, να πραγματοποιήσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Epsilon College , αποδείχτηκε η σωστότερη! Οι γνώσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια του Master in Human Resources Management, προήλθαν τόσο από τη συνεχή παροχή εκπαιδευτικού υλικού αλλά και από το ευρύτερο κλίμα ερεθισμάτων και συζητήσεων μέσα από διαλέξεις και εργασίες.

Οι καθηγητές, μας παρείχαν ευχάριστη online εμπειρία, παρά τις δυσχέρειες της πανδημίας. Θα χαρακτήριζα τις σπουδές μου Epsilon College, ως ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, αρκετή μελέτη, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές! Η αναγνώριση της αξίας του πτυχίου από το Πανεπιστήμιο του Northampton μου έδωσε τα εφόδια να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του HR.

Εγκαταστάσεις

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  M Masters D Diplomas B Bachelors