Μήνυμα

Home // Μήνυμα

Μήνυμα Epsilon College Director

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Σας καλωσορίζουμε στο Epsilon College, το μοναδικό ιδιωτικό Business School που έχει την δυνατότητα να συνδέσει αυτόματα τις σπουδές με την αγορά εργασίας, μέσω του ομίλου εταιρειών πληροφορικής της Epsilon Net.

Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). Το Epsilon College παρέχει εξιδεικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, Logistics, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, της Πληροφορικής και του Τουρισμού. Καινοτόμα μαθήματα, σύγχρονα διεθνή προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαία Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, ενσωματωμένη πρακτική άσκηση, άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας και παροχή υπηρεσιών επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού στις επιχειρήσεις, είναι οι κύριοι μοχλοί των υπηρεσιών που προσφέρουμε που καθιστούν το Epsilon College μοναδικό στην αγορά της Ελλάδας.

Οι σπουδαστές του Kολεγίου θα παρακολουθούν σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλού επιπέδου, το οποία θα συνδυάζουν τη εμπειρική γνώση, την πρακτική άσκηση και τη μάθηση στις επιχειρήσεις, ενώ θα παρακινούν στην έρευνα, την οργανωσιακή και προσωπική ανάπτυξη και την επιχειρηματική αλλαγή. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο Epsilon College είναι δυναμικές και προσαρμοσμένες στο σύγχρονο περιβάλλον του επιχειρείν, εξειδικεύοντας σε θέματα Λογιστικής (ΕΛΠ και ΔΛΠ) και Φορολογίας, Διαχείρισης και Καινοτομίας και άμεσης εφαρμογής των παραπάνω με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού της Epsilon Net, (Extra και Hyper Λογιστική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Τax System για λογιστικά γραφεία, Pylon, Business και Scan HRMS για τμήματα HR επιχειρήσεων και Pylon ERP για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις).

Μέσα από την υπηρεσία του Κολεγίου μας επιχειρούμε την ανάπτυξη και εξειδίκευση του σημαντικότερου κεφαλαίου κάθε επιχείρησης, του ανθρώπινου δυναμικού της, εφοδιάζοντας το με σύγχρονες γνώσεις, καινοτόμες δεξιότητες και επιχειρηματική ψηφιακή κουλτούρα. Το Epsilon College -όπως και το Epsilon Net Τraining- εγγυώνται το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν, την άμεση εφαρμογή στο πεδίο της εργασίας, την υποστήριξη της εφαρμογής τους στην εργασία ώστε να διασφαλιστεί η απόδοση της επένδυσης, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS” προκειμένου να υποστηρίξουμε τους αποφοίτους του κολεγίου στην εύρεση εργασίας αλλα και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Ομίλου Epsilon Net στην εύρεση εργατικού δυναμικού. Σήμερα το Evresis πετυχαίνει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της εκπαίδευσης: γεφυρώνει το κενό που υπάρχει μεταξύ των σπουδαστών που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους και των εταιριών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες.

Σήμερα το EVRESIS συνεργάζεται με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες απευθύνονται οι ίδιες, κάθε χρόνο, στην Epsilon Net και ζητούν να προσλάβουν αποφοίτους της. H ζήτηση ικανών και καταρτισμένων στελεχών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, του Marketing, της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Διαφήμισης, εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από την προσφορά.

Το Epsilon College δεσμεύεται να αποτελέσει αυτό που πρέπει να είναι ένας έγκυρος εκπαιδευτικός οργανισμός στον 21ο αιώνα: σύγχρονη γνώση, εξαιρετική διδασκαλία που προωθεί τη διεθνή προοπτική τόσο απαραίτητη στον σύγχρονο κόσμο μας και φυσικά την παροχή δυνατότητας για εφαρμογή της γνώσης στην πράξη μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν να συμμετάσχετε στις ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται ενώνοντας ταλαντούχους μελετητές, επιστήμονες και αυριανούς leader σε ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει με αρμονία την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική λογική και προσέγγιση!

Γεώργιος Ιωάννου
Διευθυντής Epsilon College


Μήνυμα Academic Director

Αγαπητοί ψηφιακοί επισκέπτες και μελλοντικοί φοιτητές,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο Epsilon College και σας προσκαλώ να περιηγηθείτε στις σελίδες του site μας, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι σίγουρο ότι θα έχετε στον κοινωνικό σας περίγυρο παραπάνω από ένα παραδείγματα αναντιστοιχίας ακαδημαϊκών σπουδών και εργασιακής απασχόλησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας, θέτει νέες και τεράστιες προκλήσεις στα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και ιδίως σε εκείνα που είναι σαφώς προσανατολισμένα στην αγορά εργασίας. Στον σύγχρονο κόσμο, που κατακλύζεται από ανατρεπτικές τεχνολογίες αιχμής, το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει με ταχείς και απρόβλεπτους ρυθμούς. Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες του 21ου αιώνα, θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν με εφευρετικότητα, να διαχειριστούν τις αβεβαιότητες και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας του αυριανού επαγγελματία είναι η επικαιροποιημένη και εμπεριστατωμένη γνώση, αλλά και η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, και οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Στο Epsilon College, με την υποστήριξη και την βοήθεια του ομίλου της Epsilon Net, χτίζουμε ένα ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό περιβάλλον προσανατολισμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Φιλοδοξούμε να είμαστε χρήσιμοι και στα στελέχη της αγοράς που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις του, να θωρακίσουν τα προσόντα τους και να εξελιχθούν, αλλά και στους φιλόδοξους νεαρούς και νεαρές που θέλουν να αποκτήσουν τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Κρίσιμος αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια μας είναι το Πανεπιστημίου του Northampton της Μεγάλης Βρετανίας, με το οποίο συνεργαζόμαστε και προσφέρουμε τα ακαδημαϊκά του προγράμματα.

Στο Κολλέγιο της College, δεσμευόμαστε τόσο για ακαδημαϊκή αριστεία, όσο για την ανάπτυξη του επαγγελματικού δικτύου και των προσωπικών ικανοτήτων. Οι εγνωσμένης αξίας υπεύθυνοι μαθημάτων, εισηγητές και ερευνητές μας, εγγυώνται μια μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία ζωής. Μη διστάσετε, οποιαδήποτε στιγμή, να επικοινωνήσετε με το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του Κολλεγίου. Θα χαρώ ειλικρινά να σας καλωσορίσω στο Epsilon College.

Μάρκος Πλυτάς
Ακαδημαϊκός Διευθυντής Epsilon College

M Masters D Diplomas B Bachelors