MSc

Digital Marketing *

*Subject to approval

Home // Σπουδές // MASTERS // MSc in Digital Marketing

Το Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing παρέχει το θεωρητικό πλαίσιο αλλά και την πρακτική κατάρτιση σε θέματα αξιοποίησης των νέων ψηφιακών μέσων για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και τη διαχείριση περιεχομένου. Με έμφαση σε καινοτόμες προσεγγίσεις, εργαλεία και μοντέλα ανάλυσης, το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις δυναμικές ανάγκες της αγοράς και ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία στο χώρο του marketing.

Οκτώβριος & Μάρτιος

1 έτος ή 1,5 έτος

Ευέλικτη Φοίτηση

Αθήνα & Θεσσαλονίκη

University of Northampton

Αγγλικά

Μεταπτυχιακό

Δρ. Νικος Κιτωνάκης

Γιατί να επιλέξω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Epsilon College;

University of Northampton

Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών

Το Μεταπτυχιακό καλύπτει πλήρως σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία του Ψηφιακού Marketing, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, μαθήματα που εστιάζουν στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την παραγωγή περιεχομένου (Social Media & Content Creation), το Στρατηγικό Ψηφιακό Marketing (Strategic Digital Marketing),Web-analytics, Branding, θέματα ηθικής , δεοντολογίας και Equality (Digital Diversity) αλλά και σύγχρονα θέματα που θα επηρεάσουν το Digital Marketing μελλοντικά όπως ΑΙ, Machine Learning, Digital transformation κ.α. (Digital Futures). Κατά τη διάρκεια της φοίτησής οι φοιτητές θα καλύψουν και θέματα που άπτονται της Εικονικής Πραγματικότητας, του Metaverse, της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ.α.

Franchise πρόγραμμα

Φοίτηση και ολοκλήρωση του Βρετανικού προγράμματος σπουδών στην Ελλάδα διατηρώντας τα ιδια standards.

Guest Lecturing στο Epsilon College

Στο πρόγραμμα υλοποιείται η πρακτική του Guest Lecturing με ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών σε επίκαιρα και πρακτικά θέματα από την αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο των μαθημάτων experts, με εξέχουσα θέση στον τομέα της δραστηριότητας τους, υλοποιούν εργαστήρια, περιπτώσεις μελέτης και ομιλίες. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές μοιράζονται την πραγματική-πρακτική εμπειρία και καινοτόμες λύσεις, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν ιδέες αλλά και τεχνικές επίλυσης προβλημάτων από την καθημερινότητα του εργασιακού περιβάλλοντος.

Έμπειρο Διδακτικό προσωπικό

Διδάσκουν καταξιωμένοι εισηγητές από εταιρίες – ηγέτες στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ.

DMI accreditation

Πιστοποιημένο από το Digital Marketing Institute (DMI) της Μεγάλης Βρετανίας.

Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν. 4635/19).

Γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη

Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 150.000 Επιχειρήσεις & Ελεύθερους Επαγγελματίες και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας.

Πρακτικό πρόγραμμα

Οι σπουδαστές δουλεύουν πάνω σε πραγματικά πλάνα ψηφιακής επικοινωνίας σε συνεργασία με κορυφαία Digital Marketing Agencies.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Strategic Digital Marketing

Σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να εξετάσει τις ψηφιακές τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πλευρά του μάρκετινγκ, αναδεικνύοντας τη στρατηγική σημασία τους στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων . Οι φοιτητές/τριες θα εξοικειωθούν με τη χρήση των νέων ψηφιακών εργαλείων , την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους πελάτες και τη συστηματική αξιοποίηση των νέων καναλιών / πλατφορμών.

Digital Diversity

Αυτό το μάθημα εστιάζει στις ηθικές, δεοντολογικές και κανονιστικές διαστάσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ. Σκοπός του είναι η συζήτηση θεμάτων όπως η καλλιέργεια της ομαδικότητας, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, αλλά και γενικά η κρίσιμη σημασία των αξιακών προτύπων ως θεμελιώδης συνθήκη για την επιτυχή ανταπόκριση στις σύγχρονες απαιτήσεις του marketing.

Digital Futures

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι εγγενώς προσανατολισμένο προς την επιδίωξη της καινοτομίας. Στο συγκεκριμένο μάθημα, θα συζητηθούν τρόποι λήψης αποφάσεων αλλαγής και μετασχηματισμού, με σκοπό την προσαρμογή στα νέα δεδομένα μέσω καινοτόμων λύσεων.

E-Commerce

Αυτό το μάθημα εστιάζει στα χαρακτηριστικά και τις μεθόδους του ηλεκτρονικού εμπορίου, με αναφορά σε τρόπους τμηματοποίησης καταναλωτών και αξιοποίησης ερευνητικών μεθόδων αναφορικά με την καταναλωτική συμπεριφορά.

Social Media and Content

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προσφέρει στους επαγγελματίες του marketing, νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το κοινό σε πρωτοφανή κλίμακα. Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει την έννοια της δικτύωσης, τα χαρακτηριστικά των νέων πλατφορμών και τους τρόπους αποτελεσματικής τους αξιοποίησης από το marketing. Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα εστιάζει στα κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των εναλλακτικών μέσων, στη δημιουργία περιεχομένου και στο σχεδιασμό ολοκληρωμένης καμπάνιας ψηφιακού marketing

The Professional Digital Marketer

Αυτό το μάθημα εστιάζει στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών/τριών ως επαγγελματιών του marketing και την καλλιέργεια δεξιοτήτων πειθούς, διαπραγμάτευσης και παρουσίασης. Μέσα από τη διερεύνηση των επαγγελματικών σας στόχων, το μάθημα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο ανάπτυξης δεξιοτήτων που περιλαμβάνει το προσωπικό portfolio σας αλλά και την επιδίωξη της ανάπτυξης του επαγγελματικού σας δικτύου.

Extended Project

Ο σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να εξοικειώσει τους/τις σπουδαστές/τριες με τις μεθόδους σχεδιασμού και υλοποίησης μίας συστηματικής έρευνας σε θέματα επίλυσης προβλημάτων ή εξεύρεσης πρακτικών λύσεων που άπτονται του ψηφιακού marketing.

Research Methods and Dissertation

Ο σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να σχεδιάσει και να εξοικειώσει τους/τις σπουδαστές/τριες με τις μεθόδους σχεδιασμού και υλοποίησης μίας συστηματικής έρευνας σε ακαδημαϊκά θέματα ψηφιακού marketing.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει!

Σήμερα οι εξελίξεις στην τεχνολογία όπως ειναι το IΟΤ , το AI, το Machine Learning κ.α.δημιούγησαν ένα νέο περιβάλλον διασυνδεδεμένων συσκευών (tablets, smart phones, οικιακών συσκευών, κ.λπ.), οι οποίες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το Internet. Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ μπορεί να καταστήσει παντοδύναμη μια επιχείρηση, εφόσον της δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας αυτό το διασυνδεδεμένο περιβάλλον, να διεισδύσει στην καθημερινότητα των ανθρώπων και να μεγιστοποιήσει την απόδοση των προωθητικών ενεργειών της.

Το University of Northampton επενδύοντας στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και στην πρακτική γνώση που μπορεί να προσφέρει αυτή η πρόσβαση δημιούργησε ένα δυναμικό και σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ψηφιακό Marketing, που διαφέρει από άλλα παρεμφερή στον σχεδιασμό και τη στόχευσή του. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις και εκπαιδευτούν σε εργαλεία που θα τους ξεχωρίσουν στην σημερινή αγορά εργασίας και θα τους καταστήσουν ικανούς να αναλάβουν ως Digital Marketing Managers, υπεύθυνοι ανάπτυξης περιεχομένου, ανάλυσης δεδομένων και διαχείρισης social media. Επιπλέον, θα μπορούν να εργαστούν σε ένα εύρος κλάδων που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες για την επικοινωνία και την προώθηση, από το e-commerce και τα media, ως την τεχνολογία, τον τουρισμό και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το University of Northampton έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework (TEF), η υψηλότερη βαθμολογία και κατάκτηση που μπορεί να έχει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα! Το πλαίσιο Αριστείας στη Διδασκαλία (TEF), επιβραβεύει τα Πανεπιστήμια, τα οποία σημειώνουν αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις στη διδασκαλία, τις εμπειρίες μάθησης που προσφέρουν και τα αποτελέσματα που καταφέρνουν οι φοιτητές τους.

Είναι ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο  που διαθέτει περισσότερους από 11.000 φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στην διοίκηση επιχειρήσεων και τα χρηματοοικονομικά, την πληροφορική και τις σύγχρονες τεχνολογίες, την εκπαίδευση, την υγεία και τις κοινωνικές επιστήμες σε δύο πανεπιστημιουπόλεις κοντά στο κέντρο της πόλης Northampton. Το πανεπιστήμιο έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια και το καινούριο του κτίριο στο Waterside, με κόστος 330 εκατομμύρια Βρετανικές Λύρες σχεδιάστηκε:

 • φιλικό προς το Περιβάλλον
 • να καλύπτει τις ανάγκες διδασκαλίας του 21ου αιώνα
 • με πρόσβαση 27 ώρες/7 ημέρες στη βιβλιοθήκη και σε υλικό μάθησης
 • με Σύγχρονα Μαθησιακά Περιβάλλοντα

Η καινοτόμος προσέγγιση του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και η διεθνής φήμη του σε ό,τι αφορά στην παραγωγή αποφοίτων με εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης, καθιστά το Πανεπιστήμιο μια κορυφαία επιλογή για το παρόν και το μέλλον. Μέσω της αφοσίωσης του Πανεπιστημίου του Northampton στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία, οι φοιτητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες διεθνώς, τοποθετώντας τους ένα βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά στην διασφάλιση απασχόλησης και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Το MSc Digital Marketing εξερευνά τον συναρπαστικό και δυναμικό κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας, θα διερευνήσετε θέματα που άπτονται της Εικονικής Πραγματικότητας, του Metaverse, της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ενώ θα αποκτήσετε τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες απαιτήσεις επικοινωνίας και προώθησης.

Μέσα από τα μαθήματα του προγράμματος, θα εμβαθύνετε την κατανόησή σας για το μάρκετινγκ, θα μάθετε τρόπους συστηματικής αξιοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανάλυσης δεδομένων, αλλά και θα μπορέσετε να αποκτήσετε στρατηγική αντίληψη του κλάδου στον οποίο εργάζεστε ή θέλετε να εργαστείτε. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εστιάζει στη δημιουργία περιεχομένου, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην ανάλυση δεδομένων, στους τρόπους ενίσχυσης της εμπειρίας του πελάτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε θέματα ηθικής και δεοντολογίας. Πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Ψηφιακού Μάρκετινγκ (DMI), το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει ως επαγγελματία του ψηφιακού μάρκετινγκ για τη δυναμικά εξελισσόμενη αγορά εργασίας του 21ου αιώνα.

Οι απόφοιτοι, με βάση την ελληνική νομοθεσία, είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου, επαγγελματικά ισοδύναμου των εγχώριων Πανεπιστημίων και μπορούν να προβούν στην πράξη ισοδυναμίας του πτυχίου τους από τις Ελληνικές Αρχές μέσω του φορέα ΑΤΕΕΝ (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

Tο MBA παραμένει ο δημοφιλέστερος μεταπτυχιακός τίτλος στην Διοίκηση επιχειρήσεων και οι κάτοχοι έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις υψηλότερων διοικητικών θέσεων μέσα στην ιεραρχία επιχειρήσεων – οργανισμών.

Συγκεκριμένα οι πτυχιούχοι μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως:

 • Στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
 • Στελέχη Διοίκησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων
 • Σύμβουλοι επιχειρήσεων
 • Στελέχη πωλήσεων
 • Ελεύθεροι επαγγελματίες, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τη δική τους επιχείρηση.

Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος απαρτίζεται από καθηγητές, που συνδυάζουν την επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του ψηφιακού μάρκετινγκ και με επικαιροποιημένες γνώσεις σε σύγχρονα θέματα (social media management, mobile marketing, SEO, SEM, Google Awards, e-mail marketing) και παράλληλα διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, τους οποίους επιπλέον πιστοποιεί το Πανεπιστήμιο του Northampton για την αριστεία τους στην διδασκαλία.

Η  Epsilon Net με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο 125.000 επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα αξιοποιεί τα ανώτερα στελέχη τους ως διδάσκοντες και μέντορες  στα προγράμματα σπουδών. Τα στελέχη – μέντορες μεταφέρουν στους φοιτητές τις πιο σύγχρονες διοικητικές πρακτικές που ακολουθούνται στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο και τους βοηθούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην πράξη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους και επαγγελματίες από διαφορετικές κατευθύνσεις σπουδών οι οποίοι επιθυμούν να εξελιχθούν επαγγελματικά στο χώρο του Ψηφιακού Μαρκετινγκ

Τα κριτήρια εισαγωγής είναι:

 • Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή κολεγίου
 • Διοικητική εμπειρία 3 ετών
 • Βεβαίωση σπουδών  ΙΕΚ & σημαντική διοικητική εμπειρία (για στελέχη χωρίς 1ο πανεπιστημιακό πτυχίο)
 • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

Η τεχνολογία προσφέρει σήμερα νέους τρόπους επικοινωνίας και προώθησης, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το marketing. Οι νέες ανάγκες απαιτούν στρατηγική προσέγγιση, ευρηματικότητα, σύγχρονη αντίληψη, προσαρμοστικότητα, αλλά και καινοτόμους τρόπους αφήγησης του εκάστοτε μηνύματος. Το MSc στο Ψηφιακό Marketing του Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton αποτελεί ένα σύγχρονο, συστηματικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, αλλά και για δυναμική σταδιοδρομία απαιτήσεων. Με μία ομάδα καθηγητών με εμπειρία, προσήλωση και ισχυρή δέσμευση στην ακαδημαϊκή αριστεία, ένα πλούσιο εύρος μαθημάτων που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματικών, σύγχρονες υποδομές και ευέλικτες διαδικασίες που ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο σύνθετες ανάγκες και βεβαίως, δυνατότητα για πλήρη παρακολούθηση εξ αποστάσεως, το MSc στο Ψηφιακό Marketing του Epsilon College είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους και εκείνες που θέτουν τον πήχη της επιτυχίας τους υψηλά και διεκδικούν το μέλλον τους με αξιώσεις. Σκοπός μας δεν είναι να προετοιμάσουμε απλώς καταρτισμένα στελέχη, αλλά να αναδείξουμε συγκροτημένους και δυναμικά εξελισσόμενους επαγγελματίες που να μπορούν να ανταποκριθούν στα πιο σύνθετα και ανταγωνιστικά περιβάλλοντα.

Δρ. Νικος Κιτωνάκης – MSc in Digital Marketing Programme Leader

Είπαν για εμάς

Ουρανία Χάλαρη-Νίτσικα

HR Manager Raben INTERTRANS AE

Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών HRM του Northamphton University, και πιστεύω ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα της αγοράς και με εξαιρετικούς καθηγητές.

Μαρία Μακαρά

Kounoupis & Co, Operations Manager – MA Human Resource Management

Epsilon Net College is exceptional.
The course material and allocation of tasks helped make studying engaging and feasible. Being entirely online, the weekly classes were an excellent method for keeping involved. The course information was excellent and presented in a clear and easy-to-follow way. Despite being fully remote, I received exceptional student support. Having the ability to resubmit assignments multiple times using Turnitin was beneficial. The lectures were recorded, allowing me to review them in case I missed any.

Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Customer Success Representative, Epsilon Net Group – MBA

Earning my Master of Business Administration from the University of Northampton through Epsilon College was a transformative experience. While the master itself challenged me academically, I wouldn’t have navigated it as smoothly without the support and guidance Epsilon College provided. Their dedicated staff was always available to answer questions, offer guidance, and ensure I had the resources necessary to succeed. They truly went above and beyond to support my personal and academic growth, fostering a learning environment that allowed me to achieve my goal. Finishing my MBA, was one of the most beautiful yet most challenging experience I ever had.

Χρυσόστομος Φανόπουλος

Accounting Manager στην εταιρεία Makios Logistics, H.I.G Group – MSc Accounting and Finance

Αποφάσισα να παρακολουθήσω ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο , αρωγός στην απόφαση μου αυτή ήταν το Epsilon College το οποίο με παρότρυνε να το παρακολουθήσω χωρίς να χάνω χρόνο από το καθημερινό μου πρόγραμμα.


Οι έμπειροι καθηγητές με βοήθησαν με τις σύγχρονες πρακτικές εκπαίδευσης και διδασκαλίας όπως αρμόζει σε ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό με εφαρμογή στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική.


Το πανεπιστήμιο του Northampton από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο δίνει μεγαλύτερη αξία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και στην επιλογή που έκανα για το Epsilon College

Ζερβάκη Αριάδνη

Co-Owner at Accounting Office Zervaki-Trochalakis GP / Payroll Consultant – MA Human Resource Management

Ο τομέας του HR αποτελεί για εμένα έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον η σωστή διαχείριση του προσωπικού είναι μέγιστης σημασίας.


Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Epsilon College. Ένα από τα βασικά προνόμια είναι η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης τόσο σύγχρονης όσο και ασύγχρονης, κάτι που δίνει το πλεονέκτημα σε όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις του να το τολμήσουν.


Άκρως επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, εναρμονισμένο με της τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του HR. Οι καθηγητές του προγράμματος άρτια καταρτισμένοι, με άριστο ακαδημαϊκό επίπεδο, πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να μας συμβουλεύσουν.


Η δε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Northampton προσθέτει αξία στον τίτλο των Μεταπτυχιακών Σπουδών στο HR.

Αλέξανδρος Τσάτσος

Accounting and Finance Consultant – MSc in Accounting & Finance

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Science in Accounting and Finance μου έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσω σύνθετες έννοιες λογιστικής και χρηματοοικονομικής και αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική μου εξέλιξη. Η επικοινωνία μου με τους διδάσκοντες, το προσωπικό του Πανεπιστημίου και του κολλεγίου ήταν εξαιρετική και ήταν πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν άμεσα σε όλες τις απορίες μου.

Αλεξάνδρα Λύρα

Chief HR Officer, Streem Global, H.I.G. Group – MA Human Resource Management

H επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος, ήταν μία απόφαση που με απασχολούσε αρκετό καιρό. Όταν ενημερώθηκα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in HR του Northampton University, γρήγορα πείστηκα, ότι θα ήταν προς όφελός μου, να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο.
Από την αρχή μέχρι και το πέρας των σπουδών μου, η εμπειρία ήταν εξαιρετική!


Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ένας νέος επαγγελματίας στον τομέα του HR, έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και εφόδια, που απαιτούν οι σύγχρονες πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.


Από την άλλη μεριά, τα έμπειρα στελέχη του χώρου, μπορούν να αποκτήσουν και το θεωρητικό υπόβαθρο γνώσεων (τα διάφορα θεωρητικά μοντέλα, τις στρατηγικές HR, τα διαθέσιμα εργαλεία και μεθοδολογίες κ.α.) αλλά και να γνωριστούν και συνεργαστούν με άλλα καταξιωμένα στελέχη του χώρου.


Τέλος, το μοντέλο της απομακρυσμένης παρακολούθησης των διαλέξεων, σίγουρα συμβάλει θετικά στην όλη εκπαιδευτική εμπειρία, με δεδομένο το απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας που οι περισσότεροι έχουμε.

Έλενα Μανουρά

Consultant – MBA

Με το πέρας του μεταπτυχιακου πρόγραμματος MBA από το πανεπιστήμιο του Northampton ωφελήθηκα από ένα τρομερά σύγχρονο μοντέλο εκπαίδευσης , καθηγητές με υψηλό γνωστικο επίπεδο και εμπειρία. Έχω περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές και ανέπτυξα το δίκτυο γνωριμιών μου.

Σταυρος Μαρδάκης

Senior Payroll Specialist, Dixons South East Europe – MA Human Resource Management

As a Master of Arts in HR graduate, I can confidently say that the program has given me a comprehensive understanding of the field of human resources. The courses were well-designed and covered a broad range of topics, including employee relations, recruitment, and compensation.

The professors were knowledgeable and approachable, and were always available to answer my questions. The program also provided numerous opportunities for professional development, including internships and networking events.

Overall, the Master of Arts in HR program has prepared me well for a career in human resources, and I would highly recommend it to anyone looking to advance in this field.

Θεοδόσης Ηλίας

Assistant Account Manager στην Eurobank – ΜΒΑ

Η αποφοίτησή μου από το Epsilon College με τον τίτλο του MBA, συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μου ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει πλήρη κατανόηση των επιχειρηματικών εννοιών και στρατηγικών, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις επιχειρηματικές δεξιότητές μου.Το έμπειρο προσωπικό του Epsilon College παρέχει ένα άριστο περιβάλλον μάθησης, μέσα από το οποίο κάποιος ενθαρρύνεται να εξερευνήσει νέες ιδέες και προοπτικές.

Αυτή η υποστηρικτική ατμόσφαιρα όχι μόνο εμπλούτισε την ακαδημαϊκή μου εμπειρία, αλλά ενθάρρυνε επίσης τη συνεχή επικοινωνία και την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων τόσο με μέλη ΔΕΠ όσο και με συμφοιτητές.

Ακόμη, οι πρακτικές γνώσεις που απέκτησα μέσω των διαδραστικών διαλέξεων και της μελέτης πολλαπλών case studies με έχουν βοηθήσει ουσιαστικά στον χώρο εργασίας μου, επιτρέποντάς μου να εφαρμόζω καινοτόμες λύσεις, να λαμβάνω τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αντιλαμβάνομαι πλήρως πολύπλοκα επιχειρηματικά σενάρια.

Εγκαταστάσεις

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

  M Masters D Diplomas B Bachelors