Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Wellbeing: τάσεις και πρακτικές διαχείρισης της ευεξίας στο χώρο εργασίας”

12 Πε Οκτώβριος 2023 18:00 - 20:00

Δωρεαν Online Σεμινάριο με θέμα : “Wellbeing: τάσεις και πρακτικές διαχείρισης της ευεξίας στο χώρο εργασίας”

 

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου | 18:00-20:00

 

Περιγραφή:

Πολλές εταιρίες έχουν προσπαθήσει να βελτιώσουν την εργασιακή εμπειρία, επενδύοντας σε προνόμια όπως οι χώροι αναψυχής, τα εβδομαδιαία πάρτι, τα εσωτερικά γυμναστήρια. Στην πραγματικότητα όμως, ο ισχυρότερος δείκτης εργασιακής δέσμευσης είναι η ευεξία – και η ευεξία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την οργανωσιακή κουλτούρα.

Οι εργαζόμενοι αισθάνονται πραγματικά καλά και αποδίδουν ακόμη καλύτερα στις υγιείς κουλτούρες. Για να τις χτίσουμε, χρειάζεται συνειδητή αξιολόγηση του πώς γίνονται τα πράγματα στην καθημερινότητα και επένδυση στην ψυχολογική ασφάλεια των ομάδων.

Οι εισηγήσεις θέτουν το Wellbeing στο επίκεντρο της εταιρικής κουλτούρας στον ελληνικό εργασιακό χώρο και τα αποτελέσματα σε ατομικό και οργανωσιακό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές για να βελτιώσουν τα επίπεδα της ευεξίας και της αποτελεσματικότητας των οργανώσεων τους και μέσω ασκήσεων θα ανακαλύψουν νοοτροπίες ηγεσίας και τεχνικές διαχείρισης αλλαγών.

 

Ομιλήτριες:

  • Μάιρα Φώλια, MBA, Executive Leadership Coach, Co-Founder of the Reset Platform, «To Wellbeing στην ελληνική εργασιακή πραγματικότητα το 2023»

 

  • Μήνα Ταλιάκη, Relationship & Leadership Coach, Co-Founder of the Reset Platform «Wellbeing: διαστάσεις της ατομικής κουλτούρας και της οργανωσιακής αποτελεσματικότητας»

 

  • Δρ Βέρα Λαζανάκη, Διδάκτωρ Οργανωσιακής ψυχολογίας και Συμπεριφοράς, Ο.Π.Α. Επιστημονική ερευνήτρια προγράμματος Thrive@Work
    «THRIVE@WORK: Πως εκπαιδεύουμε τους οργανισμούς να ευημερούν»

 

Συντονίστρια

  • Δρ Βέρα Λαζανάκη, Διδάκτωρ Οργανωσιακής ψυχολογίας και Συμπεριφοράς, Ο.Π.Α. Επιστημονική ερευνήτρια προγράμματος Thrive@Work

 

Για την δωρεάν ημερίδα δηλώστε συμμετοχή εδω

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Πε Οκτώβριος 2023
Ώρα:
18:00 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors