Η Epsilon Training πιστοποιειται από την PeopleCERT

Home // Η Epsilon Training πιστοποιειται από την PeopleCERT

Ο Όμιλος Epsilon Net, ανακοινώνει την πιστοποίηση της Epsilon Training (της επιχειρηματικής μονάδας του Ομίλου για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών και πιστοποιήσεων σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων), από την PeopleCERT, ως επίσημου φορέα παροχής των πιστοποιημένων προγραμμάτων της.

Η PeopleCERT είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.


Για την Epsilon Training, η πιστοποίηση από την PeopleCert επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της και τη συνεχώς αυξανόμενη δυναμική του της στα πεδία της καινοτομίας και της τεχνολογίας.


Παράλληλα, επιβραβεύεται η επιτυχημένη 25χρονη πορεία της Epsilon Training ως κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα επαγγελματικής κατάρτισης και διανοίγονται, ταυτόχρονα, νέες δυνατότητες για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων Εκπαιδευτικών υπηρεσιών της.


Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί δέσμευση του Ομίλου Epsilon Net και της Epsilon Training η προσφορά μιας κορυφαίας εμπειρίας κατάρτισης σε όλα τα γνωστικά πεδία που αναβαθμίζουν τις δεξιότητες εργαζομένων και επαγγελματιών.


Η Epsilon Training θα προσφέρει την προετοιμασία και εξέταση για την απόκτηση της πιστοποίησης PRINCE2®, ιδιοκτησίας PeopleCERT. H μέθοδος PRINCE2®, είναι μια περιζήτητη παγκοσμίως πιστοποίηση στο τομέα της Διαχείρισης Έργων η οποία αναπτύχθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση. H πιστοποίηση αυτή συμπληρώνει με το καλύτερο τρόπο το εκπαιδευτικό portfolio της Epsilon Training στον εν λόγω γνωστικό τομέα.


Ο Διευθυντής της Epsilon Τraining, κ. Βαλάντης Μπίλλης δήλωσε: «Η πιστοποίηση μας ως Accredited Training Organization από την PeopleCert» είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αποτυπώνει έμπρακτα την απόφασή μας και τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες & συνεργάτες μας να ανταποκριθούμε ουσιαστικά και να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών.


Για τη συνεργασία αυτή ο Κος Πέτρος Απέργης, διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της PeopleCert δήλωσε:
« Είναι στρατηγική τοποθέτηση του ομίλου μας να συνεργαζόμαστε με φορείς εγνωσμένης αξίας, με έμφαση στην ουσιαστική, όσο και ποιοτική εκπαίδευση, όπως η Epsilon Net.


Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μεταβάλλεται ραγδαία, ο βαθμός ανταγωνιστικότητας του κάθε επαγγελματία είναι εφάμιλλος με την

  1. απόκτηση νέων δεξιοτήτων, για μια νέα απασχόληση (reskilling)
  2. αναβάθμιση και διεύρυνση των γνώσεων στο υφιστάμενο αντικείμενο εργασίας (upskilling)

Σε συνεργασία με την Epsilon Net ευελπιστούμε να προσφέρουμε σε νέους και επαγγελματίες μια συνολική λύση εκπαίδευσης και πιστοποίησης που άμεσα θα τους κάνει να ξεχωρίσουν ακόμη και στο πιο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.»

M Masters D Diplomas B Bachelors