Καθορίζει το CIPD το επάγγελμα του HR Manager;

Home // Καθορίζει το CIPD το επάγγελμα του HR Manager;

Το CIPD αποτελεί ολοένα και πιο απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη καριέρα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων διεθνώς.

Το MA Human Resource Management του Epsilon college παρέχεται σε συνεργασία με το University of Northampton και έχει αναπτυχθεί υπό τη διαπίστευση του CIPD. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή του κολεγίου που είναι μέλος του Epsilon Νet Group, ηγέτη στον τομέα του HR Software στην Ελλάδα, καθώς τα προγράμματα που έχουν την έγκριση του CIPD επικεντρώνονται στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, παρέχοντας ένα σαφές πλεονέκτημα σε αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μέσα από την εμπειρία και την έρευνα τους προφέρουν μια πολύτιμη άποψη για το ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας.

Σήμερα ο φορέας CIPD έχει 140.000 μέλη και αγγελίες θέσεων εργασίας για τις θέσεις HRM αποκλειστικά για συμμετέχοντες προγραμμάτων του. Και για τα μέλη του, αποτελεί συνεργάτης σταδιοδρομία της επιλογής, τον καθορισμό των επαγγελματικών προτύπων και παρέχει την τεχνογνωσία για να οδηγήσει το HR στην 4 βιομηχανική επανάσταση. Το CIPD αποτελεί το πιο έγκριτο και σημαντικό επαγγελματικό σωματείο για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο τομέα του HR.

Το αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Master HRM) ενσωματώνει στην εκπαιδευτική του διαδικασία τον τεχνολογικό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων (digital transformation) με την εκπαίδευση στις κύριες λειτουργίες της Διοίκησης του Ανθρωπίνου Δυναμικού, κάνοντας χρήση των πλέον διαδεδομένων εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net στην Ελλάδα για τον υπολογισμό μισθοδοσίας και διαχείρισης HR, Pylon HRM και Scan HRMS.

Kαλύπτει όλες τις σύγχρονες προσεγγίσεις, εργαλεία και περιπτώσεις μελέτης όπως η Διοίκηση Απόδοσης, η Διαχείριση Πόρων και Δεξιοτήτων, η Ανάπτυξη Ταλέντων, η Μάθηση στον Εταιρικό Χώρο, το Εργατικό Δίκαιο και οι Εργασιακές Σχέσεις στην αιχμή της ανάπτυξης των ικανοτήτων των στελεχών της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών επικοινωνήστε μαζί στο 21 1500 7000 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδω

M Masters D Diplomas B Bachelors