Νέα Diplomas από το Epsilon College προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς

Home // Νέα Diplomas από το Epsilon College προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς

Digital HRM & Analytics / Digital & Social Media Marketing / Project Management

Το Epsilon Net College ανακοινώνει την έναρξη παροχής υψηλής ποιότητας προγραμμάτων εξειδίκευσης στον τομέα της δια βίου μάθησης και της συνεχιζόμενης κατάρτισης επαγγελματιών, σε συνεργασία με το βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Northampton που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την καινοτομία, το Epsilon Net College εντάσσει νέα εξειδικευμένα προγράμματα που απαντούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, αποτελούν σημαντικό εφόδιο για τη σταδιοδρομία κάθε επαγγελματία και αποτελούν το μέλλον των Επιχειρήσεων:

  • Diploma in Digital HR and Analytics
  • Diploma in Digital and Social Media Marketing
  • Diploma in Project Management

Οι συμμετέχοντες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε θεωρητικό επίπεδο μέσω των μαθημάτων αναλύοντας τεχνικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αναλαμβάνουν και δημιουργικά project που τους προσφέρουν πρακτική άσκηση και handson εμπειρία στο πεδίο της επιλογής τους.

Οι εισηγητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, με άρτια εξειδίκευση ανά πεδίο διδασκαλίας, οι οποίοι μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις & πρακτικές από το εγχώριο & διεθνές περιβάλλον.

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και σπουδαστή, με Online Μαθήματα και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης και δυνατότητα να συμμετοχής μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (PC, Tablet και Smartphone).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών & συνεργατών του Ομίλου της Epsilon NΕΤ που αριθμεί 70.000 επιχειρήσεις με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, καλέστε μας στο 211 5007000 ή στείλτε μας email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο ekatsipourda@epsilonnet.gr

M Masters D Diplomas B Bachelors