Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα αιχμής από το University of Northampton

Home // Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα αιχμής από το University of Northampton

Tο Epsilon College, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του και προσανατολισμένο στις ανάγκες ελληνικής αγοράς ανακοινώνει την έναρξη 2 νέων Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε συνεργασία με το University of Northampton:

  • MSc in Digital Marketing
  • MSc in Business Analytics


Τα νέα προγράμματα διαθέτουν σύγχρονο προσανατολισμό και προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στους σπουδαστές, ώστε να έχουν μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.


Το MSc Business Analytics είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης δεδομένων και επιχειρηματικής νοημοσύνης. Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών μας, εξοπλίζει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις για να ηγηθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα άρτια δομημένο και σύγχρονο πρόγραμμα, στο οποίο οι φοιτητές εκπαιδεύονται στη χρήση προηγμένων εργαλείων σχετικά με την ανάλυση σύνθετων δεδομένων και μαθαίνουν πώς να εφαρμόζουν τεχνικές περιγραφικής και προβλεπτικής ανάλυσης για τη βελτίωση της ικανότητας λήψης αποφάσεων και της απόδοσης των οργανισμών. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Το MSc Digital Marketing εστιάζει στις σύγχρονες μεθόδους και στα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing, όπως το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), την παραγωγή περιεχομένου (Content Creation), το Στρατηγικό Ψηφιακό Marketing (Strategic Digital Marketing), Web-analytics, Branding, θέματα ηθικής, δεοντολογίας, Equality (Digital Diversity) και άλλα σύγχρονα θέματα που θα επηρεάσουν το Digital Marketing μελλοντικά όπως ΑΙ, Machine Learning, Digital transformation. Καλύπτει πλήρως θέματα που άπτονται της Εικονικής Πραγματικότητας, του Metaverse, της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ.α. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Οι εισηγητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, με άρτια εξειδίκευση ανά πεδίο διδασκαλίας με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Northampton και στόχος τους είναι να μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές από το εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.

Στα Μεταπτυχιακά γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού ανεξαρτήτου της ειδικότητας του αρχικού τους πτυχίου. Επίσης δεκτοί γίνονται στελέχη χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά με αποδεδειγμένη σημαντική εργασιακή ή διοικητική εμπειρία.
Το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 3 διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης (Blended learning ) με Online και On Campus Μαθήματα


Ο Διευθυντής του Epsilon College, κ. Γεώργιος Ιωάννου δήλωσε:


«Στο Epsilon College, με την υποστήριξη και την βοήθεια του Ομίλου της Epsilon Net, χτίζουμε ένα ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό περιβάλλον προσανατολισμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Φιλοδοξούμε να είμαστε χρήσιμοι στα στελέχη της αγοράς που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, να θωρακίσουν τα προσόντα τους και να εξελιχθούν. Τα νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο της Ανάλυσης Δεδομένων και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και στόχος τους είναι να καλύψουν την μεγάλη ζήτηση για καταρτισμένους επαγγελματίες».

M Masters D Diplomas B Bachelors