Νεο Μεταπτυχιακό απο το Epsilon College σε Επιχειρησιακά Συστήματα Πληροφορικής – MSc in Business Information Systems

Home // Νεο Μεταπτυχιακό απο το Epsilon College σε Επιχειρησιακά Συστήματα Πληροφορικής – MSc in Business Information Systems

MSc Business Information Systems απο το University of Northampton

Tο Epsilon College ανακοινώνει την έναρξη νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc in Business Information Systems. 

Το Epsilon College, μέλος του ομίλου Epsilon Net ανακοινώνει την έναρξη του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc in Business Information Systems σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Northampton, που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Epsilon College είναι ένα καινοτόμο και πρόγραμμα που συνδυάζει τις γνώσεις ανάπτυξης και διαχείρισης πληροφορικών συστημάτων με τη μελέτη των τεχνολογιών αιχμής και ψηφιακής καινοτομίας. Είναι ένα απαραίτητο εφόδιο για όλους όσους θέλουν να διαχειριστούν και να κατανοήσουν τις επιπτώσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το MSc in Business Information Systems  είναι  ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό, που συνδέει άμεσα τους απόφοιτους του με την αγορά εργασίας και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο της Ψηφιακής Τεχνολογίας και των Πληροφοριακών Συστημάτων. Παρέχει στο φοιτητή μια ολοκληρωμένη αντίληψη για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη λειτουργία, αλλά και τη δυναμική επίπτωσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, των Πληροφοριακών Συστημάτων. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων, την υποβοήθηση ή/και αυτοματοποίηση της λήψης αποφάσεων και την ανάπτυξη ψηφιακής επιχειρηματικής νοημοσύνης.

Οι εισηγητές είναι στελέχη και επαγγελματίες από το χώρο της πληροφορικής με άρτιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, πιστοποιήσεις και διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο Μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού ανεξαρτήτου της ειδικότητας του αρχικού τους πτυχίου. Επίσης δεκτοί γίνονται στελέχη χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά με αποδεδειγμένη σημαντική εργασιακή ή διοικητική εμπειρία.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών & συνεργατών του Ομίλου της Epsilon NΕΤ που αριθμεί 105.000επιχειρήσεις και με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα, διαρκεί 3 διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης (Blended learning ) με Online και On Campus Μαθήματα

Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Epsilon College, κ. Μάρκος Πλυτάς δήλωσε:

«Υπάρχει δυσκολία κάλυψης θέσεων στο χώρο της Πληροφορικής και η ζήτηση για καταρτισμένους επαγγελματίες είναι μεγάλη.  Το Epsilon College, με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Επιχειρησιακά Συστήματα Πληροφορικής, φιλοδοξεί να καλύψει με ποιοτικούς αποφοίτους, μέρος αυτής της τεράστιας ζήτησης».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ

M Masters D Diplomas B Bachelors