Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο Master in Human Resource Management

Home // Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο Master in Human Resource Management

Master in Human Resource Management

Epsilon College: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ υποβολής αιτήσεων στο Master in Human Resource Management του University of Northampton για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

Το EPSILON NET COLLEGE ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για το καινοτόμο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Το πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Northampton, που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Οι συμμετέχοντες στον κύκλο αιτήσεων από 01/06 έως 31/07 για το νέο τμήμα του προγράμματος με έναρξη τον Οκτώβριο του 2021, λαμβάνουν ειδική παροχή ύψους 25% της αξίας του προγράμματος.

Το MA Human Resource Management έχει σύγχρονο προσανατολισμό, συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική της εφαρμογή και παρέχει στους σπουδαστές υψηλές δεξιότητες στον τομέα της ανάπτυξης των ανθρωπίνων πόρων σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που θα πρέπει να λάβουν τις κατάλληλες γνώσεις και εργαλεία.

Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις παρακάτω ενότητες :

 HRM in Context
 Leading, Managing and Developing People
 International and Comparative HRM
 Resourcing and Developing Talent
 Employment Law and Relations
 Dissertation and Research Methods

Οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν παράλληλα τα εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά σεμινάρια της Epsilon Net από εξειδικευμένους εισηγητές σε θέματα εργατικής νομοθεσίας, πολιτικών κινήτρων και να εκπαιδευτούν στο λογισμικό Payroll της Epsilon Net που αποτελεί σήμερα κορυφαία επιλογή σε προγράμματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Οι εισηγητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα του HR, οι οποίοι μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις & πρακτικές από το εγχώριο & διεθνές περιβάλλον. Η Epsilon Net με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο 70.000 επιχειρήσεων στην Ελλάδα αξιοποιεί τα ανώτερα στελέχη τους ως διδάσκοντες & μέντορες στο πρόγραμμα σπουδών.

Το MA Human Resource Management είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή του κολεγίου καθώς τα προγράμματα που έχουν την έγκριση του CIPD επικεντρώνονται στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, παρέχοντας ένα σαφές πλεονέκτημα σε αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα της Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η παροχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και σπουδαστή, με δυνατότητα αξιοποίησης Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης, δίνοντας στον σπουδαστή την δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone)

Οι απόφοιτοι του προγράμματος ενισχύουν έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της άμεσης επαγγελματικής εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών & συνεργατών του Ομίλου της Epsilon NΕΤ που αριθμεί 70.000 επιχειρήσεις και με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Στο Μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ ΤΕΙ /Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού από διαφορετικές κατευθύνσεις σπουδών.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα για να κατοχυρώσουν την ειδική παροχή ύψους 25%, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους στον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος από 01/06 έως 31/07.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ

M Masters D Diplomas B Bachelors