Το Epsilon College στο συνέδριο DigiHR «Creating Value in Practice»

Home // Το Epsilon College στο συνέδριο DigiHR «Creating Value in Practice»

Διεθνείς keynote ομιλητές •Κορυφαία HR στελέχη και ειδικοί αναλυτές από την Ελλάδα •Διάλογος με το κοινό •Speed Networking μεταξύ των συμμετεχόντων •One-to-One Sessions με πελάτες, συνεργάτες και ομιλητές •Virtual Expo Booths •Engagement με live Polls

To Epsilon college και η Epsilon HR στο συνέδριο DigiHR «Creating Value in Practice» που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 5 Νοεμβρίου 2020! Ενα event υψηλής σημασίας για όλους τους επαγγελματίες του HR και τους ηγέτες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο οργανισμός τους προσαρμόζεται σε αυτό το μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η Epsilon HR είναι χορηγός της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης για το HR στη χώρα μας και το Epsilon College κάνει αισθητή την παρουσία του μέσω της καθηγήτρια του Dr. Εύη Προκόπη που θα παρευρίσκεται ως ομιλήτρια στο συνέδριο.

Το συνέδριο DigiHR «Creating Value in Practice» , είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους επαγγελματίες του HR και τους ηγέτες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο οργανισμός τους προσαρμόζεται σε αυτό το μεταβαλλόμενο και όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια στρατηγική προσέγγιση για βιώσιμο μετασχηματισμό που ξεπερνά τις συμβατικές ψηφιακές προτάσεις HR

Με case studies από διάφορους οργανισμούς, το φετινό συνέδριο καλύπτει τομείς όπως η σημασία της πολιτιστικής αλλαγής και η δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής εμπειρίας υπαλλήλων, αξιοποιώντας προτάσεις και πληροφορίες που οδηγούν σε σαφή value propositions. Προτείνει λύσεις για αξιοποίηση data analytics & insights για τη βελτίωση της προσωπικής και εταιρικής απόδοσης.

Το Digi HR 2020 διερευνά επίσης πλαίσια, στρατηγικές και ευκαιρίες για αναβάθμιση και επαναπροσδιορισμό του ανθρώπινου δυναμικού, ώστε να ανταποκρίνονται τα στελέχη και να δημιουργούν μια κουλτούρα συνεργασίας και καινοτομίας.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.digihr.gr

M Masters D Diplomas B Bachelors