Το Epsilon College συμμετέχει στο GR.EC.A Friday’s Workshop

Home // Το Epsilon College συμμετέχει στο GR.EC.A Friday’s Workshop

Το Epsilon Cοllege στο 6ο GR.EC.A Friday’s Workshop – Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Το Epsilon College, με κύριο μέλημα την άμεση σύνδεση της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, μέσω του δικτύου 70.000 επιχειρήσεων – πελατών του Ομίλου της Epsilon Net, θα συμμετάσχει στο 6o GR.EC.A Friday’s Workshop που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021. Αποτελεί μια πρωτοβουλία του GR.EC.A., εκπαιδευτικός θεσμός του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου με βασικό στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου και εν γένει του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Μέγας Χορηγός του GR.EC.A. Friday’s Workshops είναι η EUROBANK. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (GR.EC.A.) και η Eurobank προχώρησαν σε συνεργασία με στρατηγικό στόχο την υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Έχοντας ως κοινή επιδίωξη την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και την υποστήριξη των αναπτυξιακών προοπτικών του κλάδου μετά την πανδημία, οι δύο πλευρές θέτουν τις βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), εκπροσωπεί το σύνολο της αγοράς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των υπηρεσιών αυτής, όπου αποτελείται από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, έχοντας διαμορφώσει το κώδικα δεοντολογίας. Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 550 μέλη και αποτελεί επίσημο συνομιλητή της πολιτείας, έχοντας σχέσεις διαλόγου με όλα τα θεσμικά όργανα και του φορείς που εφάπτονται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Παράλληλα διατηρεί Ευρωπαϊκή παρουσία μέσω του Πανευρωπαϊκού Φορέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο e-Commerce Europe, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του.

Ο Γιώργος Ιωάννου, διευθυντής του Epsilon College, εισηγητής του 6ου GR.EC.A Friday’s Workshop θα αναπτύξει θέματα όπως η σημασία της εξειδικευμένης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, πως επιτυγχάνεται η αποτελεσματική της λειτουργία και γιατί αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες επιτυχίας στον Τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η κατάλληλη εκπαίδευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο των στελεχών του εφοδιαστικού τομέα, συνεισφέρει στην εφαρμογή των βέλτιστων διεθνών πρακτικών με στόχο την αναβαθμισμένη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Το MSc Logistics and Supply Chain Management του Epsilon College, είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την αξιολόγηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο στρατηγικό ρόλο των νέων Τεχνολογιών και των Πληροφοριακών Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης, ενώ περιέχει καινοτόμα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Risk and Resilience in Holistic Value Chain Management,Strategic Issues in Logistics κ.α.) και στις νέες τεχνολογίες (Digital Twins and the Internet of Things). Αποτελεί ένα από τα ελάχιστα προγράμματα που προσφέρονται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένα από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), δίνοντας στους συμμετέχοντες το δικαίωμα να γίνουν Chartered Member (CMILT).

To Epsilon College ακολουθεί με συνέπεια το όραμα και τις αξίες του, στηρίζοντας εδώ και δύο δεκαετίες όσους δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Τα υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, η ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών και η άμεση σύνδεση τους με την αγορά εργασίας μέσω του γραφείου Δικτύωσης και Σταδιοδρομίας «Evresis», ξεχωρίζουν το Epsilon College στην Ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση, αναδεικνύοντας το ως την κορυφαία επιλογή για Μεταπτυχιακές σπουδές.

Δείτε λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του 6o GR.EC.A Friday’s Workshop εδω

Μέγας Χορηγός GR.EC.A. Friday’s Workshops

M Masters D Diplomas B Bachelors