Έναρξη μαθημάτων MSc Computing (Internet Technology & Security) του University of Northampton για το Έτος 22-23

Home // Έναρξη μαθημάτων MSc Computing (Internet Technology & Security) του University of Northampton για το Έτος 22-23

MSc Computing (Internet Technology & Security) του University of Northampton

Epsilon Net College : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  υποβολής αιτήσεων στο Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Διαδικτύου και την Ασφάλεια  του University of Northampton για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023

Το EPSILON NET COLLEGE ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για το καινοτόμο Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Διαδικτύου και την Ασφάλεια. Το πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Northampton, που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework).

Οι συμμετέχοντες στον κύκλο αιτήσεων από 01/12 έως 28/02 για το νέο τμήμα του προγράμματος  με έναρξη τον  Οκτώβριο του 2022, λαμβάνουν ειδική παροχή ύψους 35% της αξίας του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι σύγχρονο και καινοτόμο και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές, στις βάσεις δεδομένων και στην ασφάλεια διαδικτύου.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν σε βάθος την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την κρυπτογραφία, ενώ παράλληλα θα αναπτύξουν τις ερευνητικές και αναλυτικές τους δεξιότητες. Επίκαιρα μαθήματα όπως Mobile Device Software Development, Visual Object Software αναδεικνύουν τον σύγχρονο χαρακτήρα του προγράμματος.

Μαθήματα :

  • Databases
  • Internet Programming
  • Internet Security
  • Visual Object Software
  • Modern Computer Architecture
  • Mobile Device Software Development
  • Dissertation

Στον κεντρικό πυρήνα της Epsilon Νet η ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και βάσεων δεδομένων δεν αποτελεί μόνο τον κεντρικό μοχλό ανάπτυξης της εταιρίας αλλά αποτελεί και κεντρικό κομμάτι της ψηφιακής κουλτούρας της εταιρίας. Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να συμμετέχουν στην ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας και να έρθουν σε άμεση επαφή με το δίκτυο συνεργατών.

Το πρόγραμμα παρέχεται εξολοκλήρου στα Ελληνικά  και η παροχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και σπουδαστή, με δυνατότητα αξιοποίησης Online Μαθήματων  και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης, δίνοντας στον σπουδαστή την δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μέσα από  οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone)

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν την προοπτική της  επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσω του δικτύου πελατών & συνεργατών του Ομίλου της Epsilon NΕΤ που αριθμεί 80.000 επιχειρήσεις και με την αρωγή του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Στο Μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ ΤΕΙ /Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα για  να κατοχυρώσουν την ειδική παροχή ύψους 35%,  θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους στον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος από 01/12 έως 28/02

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος εδω, να καλέσουν στο 211 5007000 ή να στείλουν email με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο college@epsilonnet.gr

M Masters D Diplomas B Bachelors