Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεαν Online Σεμινάριο με θέμα : Αναπτυξιακή Τράπεζα: εργαλεία ενίσχυσης της καινοτομίας

20 Πα Ιανουάριος 2023 10:00 - 11:00

Εργαλεία ενίσχυσης της καινοτομίας

Ημερομηνία: 03.11.2022 | 17:00- 19:00

Περιγραφή

Ο Όμιλος Epsilon Net, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και των επιχειρήσεων, διοργανώνει μέσω του Epsilon College ΔΩΡΕΑΝ ημερίδα με στόχο να παρουσιαστούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και να αναλυθεί πως αυτά αποτελούν έναν αποδοτικό τρόπο ανάπτυξης. Οι διακεκριμένο Ομιλητές θα καλύψουν αναφερθούν στο νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας και Καινοτομίας και στην πρόσβαση των επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση και κατ’ επέκταση η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους

Στην ημερίδα θα αναλυθεί πως το  Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας θα στηρίξει τις καινοτόμες νεοσύστατες και υφιστάμενες Πολύ μικρές, Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) οιασδήποτε νομικής μορφής, που προάγουν την έρευνα και καινοτομία και οι οποίες τεκμηριώνουν τον καινοτόμο χαρακτήρα τους, μέσω του επιχειρηματικού τους σχεδίου (Business Plan) και σχετικών δικαιολογητικών.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί η νέα ψηφιακή πλατφόρμα διασύνδεσης InnoAgora – GrowwithInnoAgora , που δημιούργησε στην πλατφόρμα “EuroQuity” της Bpifrance. Η πλατφόρμα InnoAgora αποτελεί μια δυναμική ψηφιακή κοινότητα που συμβάλλει στη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων και παρέχει πραγματικές ευκαιρίες networking, δημιουργώντας κανάλια επικοινωνίας με επενδυτές και άλλους εταίρους.

Τέλος, θα παρουσιαστούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και θα αναλυθεί πως αυτά αποτελούν έναν αποδοτικό τρόπο ανάπτυξης των επιχιερήσεων .

Ομιλητές

Παναγιώτης Παπαγεωργίου (Διευθυντής Διεύθυνσης Καινοτομίας) – Θέμα Ομιλίας: «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Εγγυοδοσίας Καινοτομίας»

Ολίνα Δασκαλάκη (Στέλεχος Καινοτομίας) – Θέμα Ομιλίας: «Περιγραφή διαδικτυακής πλατφόρμας διασύνδεσης επιχειρήσεων με επενδυτές»

Ακριβή Θεριανού (Προϊσταμένη τμήματος Δανείων, Διεύθυνσης Δανείων και Εγγυήσεων) – Θέμα Ομιλίας: «Σύντομη περιγραφή χρηματοδοτικών εργαλείων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας»

Συντονιστης

Φώτης Ρωμούδης – Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου Epsilon Net

Για την δωρεάν ημερίδα δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Πα Ιανουάριος 2023
Ώρα:
10:00 - 11:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors