Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεαν Online Σεμινάριο με θέμα : Κόστος Μεταφοράς προϊόντων. Τί περιμένουμε και πως διαχειριζόμαστε τις επιπτώσεις?

24 Τρ Ιανουάριος 2023 10:30 - 16:00

Οι επιπτώσεις τις αυξησης του κόστους μεταφορών

Ημερομηνία: 29.09.2022 | 17:30-19:30

Περιγραφή

Προβληματισμός επικρατεί στην αγορά από πιθανές πρόσθετες αυξήσεις στα εξοδα μεταφορών και τα νέα προβλήματα που δημιουργεί η ρωσική εισβολή. Οι αυξανόμενες τιμές των καυσίμων απειλούν με υψηλότερα κόστη τη μεταφορά εμπορευμάτων, όχι τόσο από τις αυξήσεις στα ναύλα αλλά κυρίως από τις τιμές του πετρελαίου. Σε μια εποχή που η παγκόσμια εφοδιαστική που καθιστούν την άμεση επαναφορά στην κανονικότητα λιγότερο πιθανή.

Στο Δωρεάν Online σεμινάριο με θέμα : “Κόστος Μεταφοράς προϊόντων. Τί περιμένουμε και πως διαχειριζόμαστε τις επιπτώσεις ? ” θα γίνει προσπάθεια να γίνει μια  καταγραφή των αιτιών αύξησης του κόστους των μεταφορών της εφοδιαστικής αλυσίδας και μια συζήτηση για τη δημιουργία ενός οδηγού αντιμετώπισης των επιπτώσεων και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των επιχειρήσεων.

Ομιλητές 

Αφροδίτη Αναγνωστοπούλου | Ερευνήτρια Β’, Αναπληρώτρια Επικεφαλής Τομέα Γ «Οικονομικά και Περιβαλλοντικά Θέματα – Θαλάσσιες και Αεροπορικές Μεταφορές»|  Επικεφαλής Εργαστηρίου «Οικονομική – Κοινωνική Θεώρηση των Συστημάτων Μεταφορών
«Πώς να μειώσετε το κόστος ταξιδιού στην επιχείρηση;»

Ηρώ Δούμανη |General Manager, Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ)/ Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Εμπορευματικών Μεταφορών – International Road Transport Union (IRU)
“Διαταραχές στην παγκόσμια Εφοδιαστική Αλυσίδα & παράγοντες που επηρρεάζουν το κόστος των οδικών μεταφορών”

Νίκος Γκότζιας | Partner, Supply Chain and Transportation, PLANNING SA | Business Growth and Operational Excellence Unit
«Επισκόπηση και ανάλυση κόστους εμπορευματικών μεταφορών και πως επηρεάζεται η εφοδιαστική αλυσίδα και οι επιχειρήσεις»

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Τρ Ιανουάριος 2023
Ώρα:
10:30 - 16:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors