Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Online Τεχνικό Σεμινάριο με θέμα : Αμοιβαία Κεφάλαια : Ο έξυπνος τρόπος διαχείρισης των διαθεσίμων της επιχείρησης

27 Πα Ιανουάριος 2023 14:00 - 16:00

Tα δεδομένα για τα αμοιβαία κεφάλαια στην μετα covid εποχή.

Ημερομηνία: 02.03.2022 | 18:00-20:00

Διάρκεια: 120 λεπτά

Περιγραφή:

Η απόκτηση διαφορετικών και πιο αποδοτικών  χρηματοπιστωτικών μέσων αποτελεί πλέον μονόδρομο για επιχειρήσεις . Σήμερα τα αμοιβαία κεφάλαια αποτελούν την εναλλακτική λύση έναντι των τραπεζικών καταθέσεων, διότι προσφέρουν διαφοροποίηση των επενδύσεων, άμεση ρευστότητα , σχετική σταθερότητα της αξίας και θεωρούνται ασφαλής επιλογή για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μεγάλων ποσών σε μετρητά.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν θέματα όπως :

  • Γιατί αμοιβαία κεφάλαια και όχι καταθέσεις
  • Αποδόσεις και ρίσκο
  • Πως γίνεται η διαχείριση του κεφαλαίου
  • Ποια είναι η Θεσμική κατοχύρωση
  • Ποιες είναι οι επιλογές που προσφέρουν και σε ποιες αγορές απευθύνονται
  • Ποια είναι η επενδυτική ευελιξία

Ομιλητές :

Φαίδων Καλφάογλου
Ανώτερο στέλεχος εποπτικής αρχής στον τραπεζικό τομέα & καθηγητής του Epsilon College στα προγράμματα Master in Finance και M.B.A.

Θεοφάνης Μυλωνάς
Ο κ. Μυλωνάς είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Fund Management Co (Lux) SA. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών στην οποία κατέχει τώρα τη θέση του Αντιπροέδρου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης καθώς και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Νωρίτερα διατέλεσε επικεφαλής της Διεύθυνσης Global Markets Trading και μέλος διαφόρων επενδυτικών και άλλων επιτροπών της Τράπεζας Eurobank. Στη Διεύθυνση Global Markets Trading προγενέστερα κατείχε τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή και είχε διατελέσει Co-Head Global Markets Trading. Στο παρελθόν κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στη Διεύθυνση Global Markets. Παλαιότερα ο κ. Μυλωνάς εργάστηκε ως επικεφαλής του Fixed Income Trading – Greece στο Treasury Dealing Room της Citibank / Schroder Salomon Smith Barney στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία. Ο κ. Μυλωνάς είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. in Finance από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde και αριστούχος πτυχιούχος B.Sc. in Business Studies του Πανεπιστημίου του Buckingham.

Γεώργιος Ξενόφος
Ο Γιώργος Ξενόφος είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της PCS. Η PCS έχει μακροχρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα & ασφαλιστικούς οργανισμούς, συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση των χρηματοοικονομικών δεδομένων με το υψηλό επίπεδο τεχνολογικών δεξιοτήτων.

Συντονιστής :

Χρήστος Κώνστας 

Ο Χρήστος Κώνστας, με τρεις δεκαετίες εμπειρίας στο οικονομικό ρεπορτάζ,  εργάζεται ως Διευθυντής Επικοινωνίας στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB, Διευθυντής Περιεχομένου στον Όμιλο Ethos Media και διευθύνει την οικονομική ιστοσελίδα www.banks.com.gr. Ταυτόχρονα συντονίζει το δημοσιογραφικό περιεχόμενο σε μια σειρά από έντυπα, ιστοσελίδες και συνεδριακές εκδηλώσεις του Ομίλου Ethos Media

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συμβούλους επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, σε οικονομικούς Διευθυντές, στελέχη οικονομικών διευθύνσεων & λογιστηρίου, λογιστές-φοροτεχνικούς, στελέχη τραπεζών κ.α.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Πα Ιανουάριος 2023
Ώρα:
14:00 - 16:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors