Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Online Τεχνικό σεμινάριο με θέμα: Πως η τεχνολογία μετασχηματίζει το HR

31 Τρ Ιανουάριος 2023 14:00 - 18:30

Digital HR: Technology enabling the future of HR

Ημερομηνία: 16.11.2021 | 18:00-20:00

Διάρκεια: 120 λεπτά

Περιγραφή:

Το event, Digital HR: technology enabling the future of HR, οι ομιλητές και ιδρυτές της OWIWI παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις που αφορούν την αξιοποίηση της τεχνολογίας στο πεδίο της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Θα επεξηγηθεί η έννοια της παιχνιδοποίησης ο ρόλος και οι εφαρμογές της στις κύριες λειτουργίες της διοίκησης ανθρώπων. Επιπλέον, θα αναλυθούν η χρήση των game based assessments και πως μπορούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία για τον υποψήφιο και τους εργοδότες (applicant reactions).

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Owiwi, μια Ελληνική start-up εταιρία η οποια ιδρύθηκε το 2014 απο τους Αθηνά Πολίνα Ντόβα και Ηλία Βαρθολομαίο. H εταιρία προσφέρει ένα ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας γενιάς που ενσωματώνει σε μια πλήρως εξελιγμένη απεικόνιση το στοιχείο του gaming με σενάρια λήψης αποφάσεων. Ουσιαστικά προωθεί έναν επαναστατικό τρόπο επιλογής υποψηφίων για εταιρίες υπό τη μορφή… ηλεκτρονικού παιχνιδιού, που βασίζονται στην έννοια των επιλογών και το πώς αυτές καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και την πορεία των χαρακτήρων.

Oμιλητές:

Αθηνά-Πολίνα Ντόβα, COO, Owiwi – Θέμα: Το HR του μέλλοντος: Digital τάσεις και Εξελίξεις στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Αθηνά Πολίνα Ντόβα είναι συνιδρύτρια και υπεύθυνη στρατηγικής της Start up εταιρείας Owiwi, η οποία δραστηριοποιείται στην αξιολόγηση και εκπαίδευση δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα διατελεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Gi-Cluster Corallia του Ερευνητικού Κέντρου. Επίσης αποτελεί μέλος του ΔΣ του International Union of Professional Trainers. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής με εξειδίκευση στις Εργασιακές Σχέσεις και Εργατικές Διαφορές και ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2012, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο International Business and Management (Alba Graduate Business School), Diploma in Game Theoryin Economics and Busines Yale University και Diploma in People Analytics.

Ηλίας Βαρθολομαίος, CEO, Οwiwi – Θέμα: Gamification in HR

O Ηλίας Βαρθολομαίος είναι CEO και συνιδρυτής της εταιρείας Owiwi, την οποία δημιούργησε το 2014 μαζί με την Αθηνά Πολίνα Ντόβα. Πριν τη γέννηση της Owiwi, ο Ηλίας εργάστηκε στον χώρο της ναυτιλίας, των χρηματοοικονομικών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Brunel University London. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ALBA Graduate Business School, στο τμήμα Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων (MSc in International Business Management). Επιπλέον, κατέχει πιστοποιήσεις σε κλάδους της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όπως Gamification, People Analytics, Consumer Neuroscience και Data Driven Marketing.

Συντονιστής : 

Ιωάννου Γεώργιος . Διευθυντής Epsilon College

Σε ποιούς απευθύνεται

Απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη όλων των επιχειρηματικών κλάδων, συμβούλους, στελέχη τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού, Στελέχη Μισθοδοσίας & Οικονομικής Διαχείρισης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Τρ Ιανουάριος 2023
Ώρα:
14:00 - 18:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors