Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Online Τεχνικό Σεμινάριο με θέμα “Τα Νέα δεδομένα στο E-Commerce”

15 Τε Φεβρουάριος 2023 10:00 - 12:00

To event της χρονιάς για το E-commerce

Ημερομηνία: Πέμπτη 22.7.2021 | 17:00 – 19:30
________

Διάρκεια: 150 λεπτά
________

Περιγραφή:

Το Epsilon College σε αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με την Digital4u, διοργανώνει δωρεάν online σεμινάριο αναλύοντας τα νέα δεδομένα στο E – Commerce. Οι έμπειροι εισηγητές, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα αναλύσουν πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και χρήση καινοτόμων εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου με ιδιαίτερη έμφαση στις τρέχουσες αλλαγές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας των χρηστών.

Digital4u είναι Leader στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης, της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και e-shop με εμπειρία από 70 διαφοροποιημένες αγορές στο Performance Marketing. Έχει βραβευθεί για projects που αφορούν UX/Web Design & Development, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους διαγωνισμούς και από το 2013 η ομάδα των στελεχών της απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία & εξειδίκευση σε όλο το φάσμα του Digital Marketing ( Strategists, PPC Experts, Social Media Specialists, Project & Account Managers, Web/ UX Designers, Full-stack/ Front/ Back-end Developers.)

 

Θεματολογία

Fb vs Google Ads. Which one wins?
Σε αυτή την ενότητα αναλύονται οι βασικές διαφορές της διαφήμισης μέσω κάθε Δικτύου. Παρουσιάζονται οι στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν, καθώς και οι δυνατότητές της κάθε πλατφόρμας. Μέσα από την συγκεκριμένη ενότητα γίνεται αντιληπτό, το πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι κάθε Δίκτυο για διαφοροποιημένες αγορές και επιχειρηματικούς στόχους.

Shopping Ads Become More…. Shoppable
Σε αυτή την ενότητα συζητείται η συνολική τάση ενσωμάτωσης shopping features στις διαφημιστικές πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, αναλύεται μια ιδιαίτερα δημοφιλής μορφή διαφήμισης τον τελευταίο χρόνο, διαθέσιμη μέσω Google Ads, καθώς και οι νέες δυνατότητες που η τελευταία προσφέρει στους διαφημιζόμενους.

Facebook vs Apple. The Battle.
Η Apple εφαρμόζει νέες δυνατότητες απορρήτου στο IOS 14. Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζεται πώς επηρεάζονται χρήστες, οι διαφημιστές και οι διαφημιζόμενοι στο Facebook. Επίσης, αναλύονται οι βασικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να προετοιμαστεί κάθε διαφημιστής.

 

Ομιλητές

Γαλάτεια Γεωργοπούλου – Marketing Director & Head of Digital, Καθηγήτρια Digital Marketing του EPSILON COLLEGE
Η Γαλάτεια ασχολείται με Digital Growth Strategies & Execution, Performance Marketing, UX/UI & Conversion Rate Optimization Tactics, με εμπειρία σε top media agencies του Λονδίνου καθώς και σε tech start-up companies στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Σόφη Χαλκιά – PPC Manager, Καθηγήτρια Digital Marketing του EPSILON COLLEGE
Η Σόφη, με μεγάλη εμπειρία & εξειδίκευση στα Google Ads & στο PPC Advertising, ασχολείται καθημερινά με PPC καμπάνιες σε Google & Facebook, Conversion Optimization, Social Media Management, Data Analysis & Reporting.

_ Βικτώρια Κωστούλα – Performance Marketeer, Καθηγήτρια Digital Marketing του EPSILON COLLEGE
Η Βικτώρια ασχολείται με Performance Marketing. Έχοντας δουλέψει σε marketing savvy εταιρίες στο Λονδίνο, διαχειρίζεται καθημερινά ευρύ πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα brands με στόχο την ανάπτυξη τους και την αύξηση του online τζίρου τους across channels.

Με την χορηγία της

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Τε Φεβρουάριος 2023
Ώρα:
10:00 - 12:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors