Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Online Τεχνικό Σεμινάριο Κριτήρια Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων στην μετά COVID-19 εποχή

14 Τρ Φεβρουάριος 2023 12:00 - 14:00

Κριτήρια Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων στην μετά COVID-19 εποχή

Δωρεάν Online Τεχνικό Σεμινάριο Κριτήρια Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων στην μετά COVID-19 εποχή

15 Ιουνίου, 17:00 – 19:00

Περιγραφή:

‘Σκοπός του Τεχνικού Σεμιναρίου είναι να γίνει αρχικά μια πρακτική προσέγγιση της οικονομικής κατάστασης σε σχέση : α) με τα υφιστάμενα χρηματοδοτικά εργαλεία του Tραπεζικού τομέα, β) την δυνατότητα χρηματοδότησης των ΜΜΕ με κεφάλαια που προέρχονται τόσο από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και από Εθνικούς Πόρους, & γ) την εναλλακτική μορφή χρηματοδοτήσεων.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι αρχικά να γίνει κατανοητό από τους συμμετέχοντες, πως σε αυτή την προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας, ενεργό ρόλο έχουν οι Τράπεζες οι οποίες έχουν τροποποιήσει τα κριτήρια τους ανάλογα με τις καταστάσεις της εποχής και εν συνεχεία πως μπορούν να προετοιμαστούν για να πετύχουν το καλύτερο επίπεδο αξιολόγησης.

Ως Case Study θα χρησιμοποιηθεί το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Κεφάλαιο Κίνησης-Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Γ΄ Κύκλος» το οποίο είναι συνδυασμός τραπεζικού δανεισμού με παροχή εγγύησης από Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Ομιλητές:

Ηλίας Βελούδος |Θέση και Επωνυμία Επιχείρησης: Alternate Head of Section Financial Stability Department της ΤτΕ / Financial Risks Monitoring Section, καθηγητής Epsilon College
Ο Ηλίας Βελούδος είναι οικονομολόγος με πολυετή εμπειρία στο τραπεζικό χώρο στο αντικείμενο της οικονομικής ανάλυσης και της εποπτείας των τραπεζών. Κατέχει σειρά επαγγελματικών πιστοποιήσεων στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, ανάλυση αγορών και τη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων.

Καρακατσάνης Γιώργος | Θέση και Επωνυμία Επιχείρησης: Στέλεχος του Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης SB Segment της EUROBANK
Ειδικευμένο στέλεχος του τραπεζικού τομέα με πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη προϊόντων χρηματοδότησης και στην αξιολόγηση φακέλων χρηματοδότησης, επενδυτικών σχεδίων & αναπτυξιακών δράσεων. Μεταπτυχιακός απόφοιτος του UNIVERSITY OF SUNDERLAND με εξειδίκευση στην Διοίκηση των Επιχειρήσεων και στην Διαχείριση Έργων.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και συμβούλους επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, σε οικονομικούς Διευθυντές, στελέχη οικονομικών διευθύνσεων & λογιστηρίου, λογιστές-φοροτεχνικούς και σε νέους που ενδιαφέρονται για έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για την δωρεάν ημερίδα δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Με την χορηγία της

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Τρ Φεβρουάριος 2023
Ώρα:
12:00 - 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

M Masters D Diplomas B Bachelors