Υποτροφία από το Epsilon College για τους αναγνώστες του Supply Chain & Logistics magazine

Home // Υποτροφία από το Epsilon College για τους αναγνώστες του Supply Chain & Logistics magazine

Υποτροφία σπουδών για τους αναγνώστες του Supply Chain & Logistics magazine

Το Epsilon College δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες και φίλους του Supply Chain & Logistics magazine, να κερδίσουν μια δωρεάν συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Epsilon College MSc in Logistics and Supply Chain Management σε συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Northampton, που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework), συνολικής αξίας 9.500 ευρώ, το οποίο ξεκινά το φθινόπωρο του 2021.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι Πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) και σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σχετικά με τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, αναδεικνύοντας το στρατηγικό ρόλο και τη σπουδαιότητά της. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο στρατηγικό ρόλο των νέων Τεχνολογιών και των Πληροφοριακών Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης, περιλαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο σύγχρονων μαθημάτων, καλύπτοντας κάθε στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού, από την προμήθεια των πρώτων υλών έως τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς διαχείρισης έργων, κινδύνων, ανθεκτικότητας, αποθήκευσης και μεταφοράς. Παρουσιάζει αναδυόμενες τάσεις και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στη Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας καλύπτοντας στρατηγικά ζητήματα για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Οι απόφοιτοι και τα στελέχη επιχειρήσεων αποκτούν θεωρητικές γνώσεις και αναπτύσσουν πρακτικές δεξιότητες απαραίτητες για την ένταξη και την εξέλιξή τους, στο παγκόσμιο επιχειρηματικό και διεθνές εμπορικό περιβάλλον.

Οι εισηγητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα των Logistics & της εφοδιαστικής αλυσίδας και η εκπαιδευτική διαδικασία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία & σπουδαστή, με δυνατότητα αξιοποίησης Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν.

Στο Μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί όλοι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων και ιδρυμάτων του εξωτερικού ανεξαρτήτου της ειδικότητας του αρχικού τους πτυχίου. Επίσης δεκτοί γίνονται στελέχη χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά με αποδεδειγμένη σημαντική εργασιακή ή διοικητική εμπειρία.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους στο editor@supply-chain.gr αναγράφοντας στο θέμα “Αίτημα συμμετοχής στο Δωρεάν Μεταπτυχιακό Epsilon College”. O τυχερός που θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης, θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2021 τον Οκτώβριο 2021.

Δείτε Περισσότερα για το Πρόγραμμα Σπουδών

M Masters D Diplomas B Bachelors